Povezane vesti
Kaća Živković pokazala koliko joj je sin porastao: Uslikala ga u tržnom centru, njegov stajling oduševio sve (foto)
Kurir pre 31 dana
Katarina Živković uživa u ulozi majke, ali retko kada pokazuje svog sina na društvenim mrežama. Međutim, sada je odlučila da pokaže koliko je njen naslednik porastao, a fotografija koju je objavila izazvala je lavinu pozitivnih komentara. Kaća je sa… »
Kaća pokazala sina, mali plavušan, neverovatno koliko je porastao! Nosi vojničke pantalone, kombinacija je hit.
Telegraf pre 31 dana
Pevačica Katarina Živković uživa u ulozi majke i ne krije koliko je vezana za svog sina jedinca, Stefana. Putem društvenih mreža pevačica ponekad kači fotografije sa naslednikom, što je učinila i sada. Uslikala je malog Stefana u jednom tržnom centru a… »
(Foto) Pokazala koliko joj je sin porastao Katarini Živković puno srce, a priznaje: "Između redova su mi poručivali da sam…
Blic pre 31 dana
Otkrila je kako se suočila sa komentarima društva o ulozi majke. Katarina je pohvalila podršku od strane bliskih osoba tokom postporođajnih poteškoća. Pevačica Katarina Živković aktivna je na društvenim mrežama, gde često deli privatne momente. Sad je… »
Vesti dana »
Danski vojnici stigli na Grenland: Pojačane sigurnosne mere zbog pritiska SAD (foto)
Mondo pre 27 minutajoš 46 povezanih
Francuski general: NATO se neće boriti sa SAD ako zauzmu Grenland
Radio 021 pre 7 minutajoš 38 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 5 satijoš 11 povezanih
Crna Gora savladala Holandiju na EP: "Ajkule" slavile posle preokreta u drugom poluvremenu
Dnevnik pre 2 minutajoš 41 povezana
Vučić reagovao na studentske predloge o lustraciji i zakonu o poreklu imovine
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 22 povezane