Povezane vesti

Kaća Živković pokazala koliko joj je sin porastao: Uslikala ga u tržnom centru, njegov stajling oduševio sve (foto)

Kaća Živković pokazala koliko joj je sin porastao: Uslikala ga u tržnom centru, njegov stajling oduševio sve (foto)

Kurir pre 4 dana
Katarina Živković uživa u ulozi majke, ali retko kada pokazuje svog sina na društvenim mrežama. Međutim, sada je odlučila da pokaže koliko je njen naslednik porastao, a fotografija koju je objavila izazvala je lavinu pozitivnih komentara. Kaća je sa… »
Kaća pokazala sina, mali plavušan, neverovatno koliko je porastao! Nosi vojničke pantalone, kombinacija je hit.

Kaća pokazala sina, mali plavušan, neverovatno koliko je porastao! Nosi vojničke pantalone, kombinacija je hit.

Telegraf pre 4 dana
Pevačica Katarina Živković uživa u ulozi majke i ne krije koliko je vezana za svog sina jedinca, Stefana. Putem društvenih mreža pevačica ponekad kači fotografije sa naslednikom, što je učinila i sada. Uslikala je malog Stefana u jednom tržnom centru a… »
(Foto) Pokazala koliko joj je sin porastao Katarini Živković puno srce, a priznaje: "Između redova su mi poručivali da sam…

(Foto) Pokazala koliko joj je sin porastao Katarini Živković puno srce, a priznaje: "Između redova su mi poručivali da sam…

Blic pre 4 dana
Otkrila je kako se suočila sa komentarima društva o ulozi majke. Katarina je pohvalila podršku od strane bliskih osoba tokom postporođajnih poteškoća. Pevačica Katarina Živković aktivna je na društvenim mrežama, gde često deli privatne momente. Sad je… »

Vesti dana »