Povezane vesti
Čuvena Vida Pavlović nije imala svoju decu, a ovu pevačicu je toliko volela da je pričala da ju je "usvojila"
Telegraf 18.12.2025
Peja: "Vida je mnogo patila" "Ostala je pesma moja", čuvena pesma Vide Pavlović, u sebi možda nosi i svu tugu koju je živela Vida Pavlović koja ju je i otpevala. Kraljica romske muzike imala je bogatu karijeru, dva braka koja nisu opstala, a najveća tuga… »
Vida nije imala decu, a usvojila je ovu pevačicu: Ona i danas nosi prsten pokojne kraljice romske muzike: Bila je moja duša
Kurir 18.12.2025
Pesma "Ostala je pesma moja" najbolje opisuje sudbinu pevačice Vide Pavlović, koja je uprkos velikoj popularnosti živela život pun tuge i bola. Krunisana kraljica romske muzike mogla je da se pohvali bogatom karijerom, ali je u svoja četiri zida često… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. mart: Pre podne oblačno i kišovito, popodne razvedravanje
Beta pre 37 minutajoš 2 povezane
"Tramp je osetio..." Bela kuća se oglasila o napadu na Iran: "Birao da li će ukloniti pretnju ili čekati da nas napadnu"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Verenica Marka Đokovića podelila prvu sliku bebe. Neodoljiv prizor iz njihovog doma u Španiji raznežio sve: "Besane noći"
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
SAD izgubile vojnu opremu vrednu skoro dve milijarde dolara od početka intervencije u Iranu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana