Povezane vesti
Srpski pevač ima IQ preko 160 i penziju od 28.000 dinara: zabranio kolegama da pevaju njegove pesme
Mondo pre 24 dana
Poznati pevač Rade Jorović nedavno je govorio o svojim hitovima i istakao da je ljut na mlađe kolege koji presnimavaju tuđe pesme i na taj način prave karijeru. On je u izjavi za domaće medije naveo i da je zamolio sve mlađe kolege da njegovu "decu" ne… »
Pevač jedva preživljava od penzije od 28.000 dinara, a najpametniji je na estradi i ima najveći IQ: "Valja se praviti lud"
Blic pre 24 dana
Iako ima malu penziju od 28.000 dinara, uspeva da preživi uz dodatne prihode. Tokom karijere napisao je preko 30 pesama i snimio više od 200. Pevač Rade Jorović nije imao sreću da dobije nacionalnu penziju, pa sada mesečno dobija 25.000 dinara, iako je… »
Srpski pevač ima penziju 28.000, a IQ mu je 167! "Ljudi od kojih zavisi moja karijera ne trpe pametnjakoviće"
Telegraf pre 24 dana
Rade Jorović za Telegraf: "Nisam gradio karijeru da bih izdržavao tuđu decu!" Čuvene hitove "Ti si žena mog života", "Žene vole oficire", "Pogledom te tražim", "Selo moje lepše od Pariza", "Putuju kočije bele", "Ruzmarin u travi", "Jesen prođe ja se ne… »
Naš folk pevač ima IQ preko 160, velike hitove, a penzija mu je samo 28.000 dinara – ali ovo mu najviše smeta
Nova pre 24 dana
Poznati pevač Rade Jorović nedavno je govorio o svojim hitovima i istakao da je ljut na mlađe kolege koji presnimavaju tuđe pesme i na taj način prave karijeru. On je u izjavi za domaće medije naveo i da je zamolio sve mlađe kolege da njegovu „decu“ ne… »
Vesti dana »
Haos u derbiju Serije A: Vanja primio dva gola, Konte isključen zbog neviđenog izliva besa prema sudijama
Telegraf pre 27 minutajoš 28 povezanih
Iran proglasio trodnevnu nacionalnu žalost zbog poginulih u protestima
Politika pre 53 minutajoš 35 povezanih
(BLOG) Ledeni dan u Srbiji: Bez struje u Srbiji nekoliko hiljada potrošača, u Ivanjici 900
N1 Info pre 1 satjoš 50 povezanih