Povezane vesti
Igrao Cecinog ljubavnika, a nakon 27 godina se saznala istina o svemu: Lukasu "skinuo" bivšu, a ovaj mu spasio ženu
Mondo pre 26 dana
Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović tokom karijere snimila je brojne muzičke spotove koji su više ličili na kratke filmove nego na klasične video-zapise, a među njima se posebno izdvaja ekranizacija pesme "Kukavica". Iza tog spota krije se zanimljiva… »
Glumio je Cecinog ljubavnika, a onda isplivala tajna stara 27 godina i niko ne veruje: Javnost o ovome ništa nije znala
Blic pre 27 dana
Tatjana, partnerka iz spota, postala je Goranova supruga godinu dana kasnije. Ceca je prisustvovala njihovom venčanju i pevala pesmu "Kukavica". Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ima niz spotova, koji su ekranizovani kao filmske priče, a… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 50 minutajoš 3 povezane
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 59 minutajoš 6 povezanih
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 50 minutajoš 2 povezane