Povezane vesti

Prolaznica videla Vericu Rakočević sa metlom ispred prodavnice: Šokirala dizanjerku nepristojnim pitanjem

Prolaznica videla Vericu Rakočević sa metlom ispred prodavnice: Šokirala dizanjerku nepristojnim pitanjem

Mondo 18.12.2025
Verica Rakočević nedavno je ispred svog butika u Beogradu, gde izlaže i prodaje svoje modne kreacije, sama prionula na sređivanje prostora oko ulaza. Dok je čistila ispred vrata lokala, jedna prolaznica ju je, prema njenim rečima, posmatrala sa vidnim… »
"Uzela sam metlu i počela da čistim, a onda..." Verica Rakočević izašla ispred lokala da počisti, a onda joj je prolaznica…

"Uzela sam metlu i počela da čistim, a onda..." Verica Rakočević izašla ispred lokala da počisti, a onda joj je prolaznica…

Kurir 18.12.2025
Verica Rakočević nedavno je ispred svog lokala u Beogradu gde izlaže svoje kreacije i prodaje, odlučila da počisti oko ulaznih vrata u butik, međutim, kako kže jedna žena ju je gledala zaprepašćeno. - Pre neki dan sam uzela metlu jer je bilo puno lišća… »
Verica Rakočević čistila lišće ispred radnje u Beogradu, žena zastala i šokirala je pitanjem: "Bila je zgranuta"

Verica Rakočević čistila lišće ispred radnje u Beogradu, žena zastala i šokirala je pitanjem: "Bila je zgranuta"

Blic 18.12.2025
Bez pomoći prodavačica, Verica obavlja i poslove čišćenja ispred radnje, što je izazvalo iznenađenje prolaznice. Ovu situaciju je opisala kao povratak u svoju ranu karijeru, kada je sve radila sama. Modna dizajnerka Verica Rakočević ima atelje u Beogradu… »
Žena videla Vericu Rakočević kako metla lišće ispred radnje, pa je šokirala groznim pitanjem: "Zgranuta!"

Žena videla Vericu Rakočević kako metla lišće ispred radnje, pa je šokirala groznim pitanjem: "Zgranuta!"

Telegraf 18.12.2025
Dizajnerka Verica Rakočević ima modni atelje u Beogradu gde izlaže svoje kreacije i godinama dobro posluje. Ipak, ono što do sada nije bilo poznato jeste informacija da ona nema prodavačice, niti bilo kakvu pomoć, već sve poslove obavlja sama. U jednoj… »

Vesti dana »