Повезане вести
Дадо Топић сина није видео 10 година! Даниел проговорио о свему: "Кад си дете, то ти иде ка срцу..."
Телеграф 18.12.2025
Познати музичар Дадо Топић (76) женио се два пута, и из оба брака има по сина. Једном приликом његов наследник Даниел, који годинама живи у Француској, говорио је о односу с оцем и том приликом открио да се нису видели 10… »
"Оца нисам видео 10 година, прихватио сам то" Син познатог музичара проговорио о односу са оцем, открио какво је имао…
Блиц 18.12.2025
Изразио је разумевање за ситуацију и истакао да не замера оцу прошлост. Даниел је описао да је поново започео контакт с оцем током једног лета у Хрватској. Познати музичар Дадо Топић (76) женио се два пута, и из оба брака има по… »
"Оца нисам видео од своје 18. године" Исповест сина Дада Топића за Курир: Ја сам ту ако му нешто затреба
Курир 18.12.2025
Рок легенда бивше Југославије Дадо Топић има два сина из два брака - Даниела и Реу. Старији наследник живи у Паризу и бави се модном фотографијом. Прошле године срели смо га на Недељи моде, на којој се није одвајао од свог… »
Вести дана »
Студентска листа није искључила могућност учешћа у дебати са Вучићем, али...
Н1 Инфо пре 3 сатајош 30 повезаних
Пет особа ухапшено због сумње да су планирали терористички напад на ваздухопловну базу у Великој Британији
РТС пре 1 сатјош 28 повезаних
Референдум у Швајцарској о строжој дефиницији војне неутралности
Наслови.аи пре 1 сатјош 25 повезаних
Комисија утврдила да пруга Ниш-Брестовац није безбедна, Вучић најављује њено брзо отварање
Н1 Инфо пре 6 сатијош 2 повезане
"Ово може да се обије о главу": Трамп одбио понуду Ирана, сада прети нова ескалација
Мондо пре 1 сатјош 25 повезаних