Povezane vesti

Dado Topić sina nije video 10 godina! Daniel progovorio o svemu: "Kad si dete, to ti ide ka srcu..."

Dado Topić sina nije video 10 godina! Daniel progovorio o svemu: "Kad si dete, to ti ide ka srcu..."

Telegraf pre 15 sati
Poznati muzičar Dado Topić (76) ženio se dva puta, i iz oba braka ima po sina. Jednom prilikom njegov naslednik Daniel, koji godinama živi u Francuskoj, govorio je o odnosu s ocem i tom prilikom otkrio da se nisu videli 10 godina. Naime, Daniel je… »
"Oca nisam video 10 godina, prihvatio sam to" Sin poznatog muzičara progovorio o odnosu sa ocem, otkrio kakvo je imao…

"Oca nisam video 10 godina, prihvatio sam to" Sin poznatog muzičara progovorio o odnosu sa ocem, otkrio kakvo je imao…

Blic pre 17 sati
Izrazio je razumevanje za situaciju i istakao da ne zamera ocu prošlost. Daniel je opisao da je ponovo započeo kontakt s ocem tokom jednog leta u Hrvatskoj. Poznati muzičar Dado Topić (76) ženio se dva puta, i iz oba braka ima po sina. Jednom prilikom… »
"Oca nisam video od svoje 18. godine" Ispovest sina Dada Topića za Kurir: Ja sam tu ako mu nešto zatreba

"Oca nisam video od svoje 18. godine" Ispovest sina Dada Topića za Kurir: Ja sam tu ako mu nešto zatreba

Kurir pre 16 sati
Rok legenda bivše Jugoslavije Dado Topić ima dva sina iz dva braka - Daniela i Reu. Stariji naslednik živi u Parizu i bavi se modnom fotografijom. Prošle godine sreli smo ga na Nedelji mode, na kojoj se nije odvajao od svog foto-aparata, te smo tu… »

Vesti dana »