Povezane vesti
Stanija Dobrojević progovorila o intimnom snimku sa Asminom: Hitno oglašavanje starlete: "Uvek sam pažljiva i oprezna"
Blic pre 1 dan
Starleta naglasila da provokativne fotografije koje objavljuje odražavaju njen stil i izbor već 20 godina. Ona je istakla da je uvek bila pažljiva. Starleta Stanija Dobrojević hitno se oglasila nakon što su isplivale tvrdnje da postoje njeni intimni… »
Intimni snimak Stanije Dobrojević napravio pometnju Starleta se hitno oglasila: "To nije nikakav skandal"
Alo pre 1 dan
Istakla je da je to njena sloboda. Starleta Stanija Dobrojević odmah se oglasila nakon što su se u javnosti navodno pojavili njeni intimni snimci. Demantovala je ove navode i kako kaže, takav video nikada nije snimila u svom životu. - Ajde da bacim… »
"Uvek sam bila pažljiva i oprezna..." Oglasila se Stanija o intimnom sminku: Pre neki dan na pustoj plaži u Majamiju su…
Kurir pre 1 dan
Stanija Dobrojević odmah se oglasila nakon što su se u javnosti navodno pojavili njeni intimni snimci. Ona je demantovala ove navode, pa kako kaže takav video nikada nije snimila - Ajde da bacim demant, iako znate da uglavnom puštam da medijska fama radi… »
"Da presečemo odmah!" Stanija se oglasila o "intimnom snimku": "Uvek sam bila pažljiva i oprezna šta radim"
Telegraf pre 1 dan
Starleta Stanija Dobrojević morala je da se oglasi nakon što su se u javnosti pojavili navodi da postoji njen intimni snimak. Bivša učesnica "Zadruge" odmah je demantovala ove tvrdnje i istakla da se nikada nije snimala na taj način i da uvek pazi šta… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: stabilno vreme sa čestom maglom i smanjenom vidljivošću u kotlinama, zahlađenje krajem decembra
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 28 povezanih
Brnabić o NIS-u: Nijedan sporazum nije primenjiv na trenutnu situaciju
Pravda pre 3 satajoš 44 povezane