Povezane vesti
Kina u tajnosti gradila svoju monstrum mašinu! SAD su godinama pokušavale ovo da spreče! "Menhetn projekat" gotov
Blic pre 26 dana
U visoko obezbeđenoj laboratoriji u Šenženu kineski naučnici izgradili su ono što su Sjedinjene Države godinama pokušavale da spreče. Prototip mašine sposobne da proizvodi najsavremenije poluprovodničke čipove, koji pokreću veštačku inteligenciju… »
Kina je uradila ono što Zapad pokušava da spreči godinama! Tajni projekat koji može da sruši dominaciju SAD
Telegraf pre 26 dana
Sumirano. U strogo čuvanoj laboratoriji u Šenženu kineski naučnici su napravili tehnološki iskorak za koji se godinama verovalo da je van njihovog domašaja. Prema saznanjima Rojtersa, Kina je završila prototip mašine za ekstremnu ultraljubičastu… »
Vesti dana »
Šok obrt za 48 sati! Danas do 12 stepeni u plusu, a od subote ledara: U Srbiju stiže veoma opasna pojava, RHMZ upalio alarme
Blic pre 29 minutajoš 6 povezanih
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Parlament na vanrednoj sednici o listi kandidata za članove Komisije za reviziju JBS
Telegraf pre 8 minutajoš 5 povezanih