Povezane vesti
Stranka Srbija centar podnela Predlog zakona o lekarima
Morava info 18.12.2025
Stranka Srbija centar (SRCE) podnela je Predlog zakona o lekarima kojim bi, kako je navela, bio obezbeđen “kvalitetniji, efikasniji i bezbedniji zdravstveni sistem“. Poslanik te stranke Dragan Delić je na konferenciji za novinare saopštio je da u Srbiji… »
Beta 18.12.2025
Stranka Srbija centar (SRCE) podnela je Predlog zakona o lekarima kojim bi, kako je navela, bio obezbeđen "kvalitetniji, efikasniji i bezbedniji zdravstveni sistem". Poslanik te stranke Dragan Delić je na konferenciji za novinare saopštio je da u Srbiji… »
Dragan Delić: „Zakon o lekarima neophodan za stabilnost zdravstvenog sistema“
Serbian News Media 18.12.2025
Narodni poslanik i član Predsedništva pokreta Srbija centar (SRCE), dr Dragan Delić, izjavio je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije da vladajuća većina odbija da uvrsti u dnevni red predlog Zakona o lekarima. Ovaj zakonski predlog, koji je… »
Radio sto plus 18.12.2025
Poslanik te stranke Dragan Delić je na konferenciji za novinare saopštio je da u Srbiji ima 38.000 lekara sa licencom Lekarske komore Srbije, a od toga 21.300 radi u državnom zdravstvu. “Činjenica je da se lekari ne nalaze u najboljem položaju. Ovim… »
N1 Info 18.12.2025
Stranka Srbija centar (SRCE) podnela je Predlog zakona o lekarima kojim bi, kako je navela, bio obezbeđen "kvalitetniji, efikasniji i bezbedniji zdravstveni sistem". Poslanik te stranke Dragan Delić je na konferenciji za novinare saopštio je da u Srbiji… »
Vesti dana »
"Nikad nisam osetio ovako jak zemljotres..." Jeziva svedočenja građana nakon snažnog zemljotresa na Kosovu: "Mislio sam da će zidovi u zgradi da puknu"
Blic pre 45 minutajoš 5 povezanih
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana