Povezane vesti
Učenici iz Smederevske Palanke promovišu bezbedno ponašanje na internetu
Vesti online 18.12.2025
Učenici osnovne škole “Olga Milošević” iz Smederevske Palanke predstavili su digitalne sadržaje o bezbednosti na internetu koje su sami kreirali, kao i kviz znanja o digitalnim veštinama i digitalnoj pismenosti. Škola „Olga Milošević” je uključena u… »
Mondo 18.12.2025
Smederevska Palanka, 18. decembar 2025 – Učenici osnovne škole „Olga Milošević“ iz Smederevske Palanke predstavili su digitalne sadržaje o bezbednosti na internetu koje su sami kreirali, kao i kviz znanja o digitalnim veštinama i digitalnoj pismenosti… »
Nedeljnik 18.12.2025
Učenici osnovne škole „Olga Milošević“ iz Smederevske Palanke predstavili su digitalne sadržaje o bezbednosti na internetu koje su sami kreirali, kao i kviz znanja o digitalnim veštinama i digitalnoj pismenosti. Škola „Olga Milošević” je uključena u… »
Telegraf 18.12.2025
Kroz vršnjačko učenje i praktične digitalne alate, deca jačaju veštine za bezbedno i odgovorno korišćenje interneta. Učenici osnovne škole „Olga Milošević“ iz Smederevske Palanke predstavili su digitalne sadržaje o bezbednosti na internetu koje su sami… »
Vesti dana »
(Video) Ljudi zatrpani živi, ima više od 100 mrtvih! Apokalipsa kakvu svet nije video nosi sve pred sobom: Vodeni džin guta zgrade i mostove, čitava naselja zbrisana sa lica zemlje u sekundi
Blic pre 3 satajoš 46 povezanih
"Đavo me je pobedio", Indi se ponovo oglasila nakon drame sa Editom: "Sve što boli moju sestru, boli i mene"
Telegraf pre 52 minutajoš 28 povezanih
Ova opština u Srbiji ima jedva 44.000 stanovnika, a plate im gotovo 195.000 dinara: Gde su najveće, a gde najmanje zarade
Blic pre 3 satajoš 45 povezanih