Повезане вести

"Не излазим са шефом" После неколико месеци, Кристин из "Цолдплаи" афере проговорила: За фијаско криви ово

"Не излазим са шефом" После неколико месеци, Кристин из "Цолдплаи" афере проговорила: За фијаско криви ово

Телеграф 18.12.2025
Кристин Кабот лепша половина пара који је овог лета био виралан на друштвеним мрежама када су ухваћени како се друже на концерту Цолдплаиа - потврдила је да она и бивши извршни директор Астрономера Ендри Бајрон нису заједно. За… »
Огласила се љубавница са концерта Цолдплаи-а и изнела све детаље: "Попила сам неколико коктела"

Огласила се љубавница са концерта Цолдплаи-а и изнела све детаље: "Попила сам неколико коктела"

Мондо 18.12.2025
Извршна директорица за људске ресурсе Кристин Кабот коначно је проговорила о виралном инциденту са концертом групе Цолдплаи у Бостону, где је ухваћена у интимном загрљају са својим тадашњим шефом, бившим ЦЕО-ом Астрономера… »
Проговорила жена са снимка о којем је брујао свет! Признала да јој се свиђао шеф: Донела сам лошу одлуку због...

Проговорила жена са снимка о којем је брујао свет! Признала да јој се свиђао шеф: Донела сам лошу одлуку због...

Ало 18.12.2025
Директорка људских ресурса која је ухваћена како се љуби са својим ожењеним шефом на „кисс цам“-у током концерта Цолдплаиа негирала је да су имали аферу - тврдећи да је донела „лошу одлуку“ након „пар Хигх Ноон пића“. Кристин… »
Проговорила љубавница моћника 5 месеци након што су ухваћени на концерту Цолдплаи-а: Изнела детаље о афери "Пили смо…

Проговорила љубавница моћника 5 месеци након што су ухваћени на концерту Цолдплаи-а: Изнела детаље о афери "Пили смо…

Курир 18.12.2025
Извршна директорица за људске ресурсе Кристин Кабот коначно је проговорила о виралном инциденту са концертом групе Цолдплаи у Бостону, где је ухваћена у интимном загрљају са својим тадашњим шефом, бившим ЦЕО-ом Астрономера… »
Проговорила љубавница моћника 5 месеци након што су ухваћени на концерту Колдплеја: Изнела детаље о афери

Проговорила љубавница моћника 5 месеци након што су ухваћени на концерту Колдплеја: Изнела детаље о афери

Б92 18.12.2025
ХР извршна директорка Кристин Кабот објаснила је вирални инцидент са концертом Колдплеј у Бостону. Пољубац са шефом био је једнократна грешка изазвана алкохолом. Кристин Кабот, извршна директорка за људске ресурсе, први пут је… »

Вести дана »