Povezane vesti
Marija Dragnić i SVI MI, poezija koja ujedinjuje
Buro 18.12.2025
U svečanom ambijentu sale Beogradske filharmonije, 18. decembra 2025. godine, sa početkom u 19.30 časova, publika će imati priliku da prisustvuje poetskom performansu „U tmini — Iskra“, u izvođenju pesničkog društva SVI MI. Performans se odvija u dva… »
Pesnički performans u Beogradskoj filharmoniji: "u tmini - Iskra" okupila 13 savremenih umetnika
Kurir 18.12.2025
U svečanom ambijentu sale Beogradske filharmonije, 18. decembra sa početkom u 19.30 časova, publika će imati priliku da prisustvuje poetskom performansu "U tmini - Iskra", u izvođenju pesničkog društva "Svi mi". Performans se odvija u dva čina i okuplja… »
Poetski performans "U tmini - iskra" večeras u dvorani Beogradske filharmonije
Telegraf 18.12.2025
Pesničko društvo Svi mi izvešće poetski performans "U tmini - iskra" večeras (19:30) u dvorani Beogradske filharmonije, saopštili su organizatori. U dva čina okuplja 13 savremenih pesnika će izvesti po dve pesme iz svog opusa, a koncept i režiju… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano i toplije vreme: Temperatura do 16 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih
Nemanja Radonjić se oglasio posle bolne eliminacije Zvezde iz Evrope! Klub ga suspendovao, a on poslao jasnu poruku nakon tragične noći na Marakani! (foto)
Kurir pre 29 minutajoš 17 povezanih
Predsednika Vučića dočekali kao nikoga do sada Kazahstanski lider uz najviše državne počasti ugostio Vučića, dodeliće mu Orden zlatnog orla
Dnevnik pre 1 satjoš 8 povezanih
Evo ko je ubedljiv favorit za pobedu na PZE 2026: Evrovizijske kladionice kažu da će nas predstavljati ona
Telegraf pre 24 minutajoš 12 povezanih