Povezane vesti

"Orešnik" je stigao i u pripravnosti je: Spremni su za razaranja FOTO/VIDEO

"Orešnik" je stigao i u pripravnosti je: Spremni su za razaranja FOTO/VIDEO

B92 pre 5 dana
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko objavio je da je ruski raketni sistem "Orešnik" stigao u Belorusiju i već je stavljen u stanje borbene pripravnosti. "Ovde je od juče i stavljen je u stanje borbene pripravnosti", rekao je Lukašenko u svom… »
Putin rasporedio Orešnik u Belorusiji: Lukašenko se oglasio

Putin rasporedio Orešnik u Belorusiji: Lukašenko se oglasio

Telegraf pre 5 dana
Ruski raketni sistem " orešnik" raspoređen je u Belorusiji, izjavio je danas beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. On je rekao da su prvi raketni sistemi "orešnik" stigli u sredu u Belorusiju i da su već raspoređeni, preneo je Sputnjik. Lukašenko je… »
Lukašenko: Orešnik stigao u Belorusiju, evo šta sam dogovorio sa Putinom

Vesti online pre 5 dana
Raketni sistem „orešnik“ stigao je u Belorusiju i nalazi se na borbenom dežurstvu, rekao je beloruski lider Aleksandar Lukašenko. Dogovor sa Putinom. „Prvi položaji opremljeni su raketnim sistemom ‘orešnik’ dobili smo ga juče (17. decembra) i sada je na… »
Lukašenko pokazuje kako se odgovorno vodi država: Minsk dobio moćno rusko oružje, a u slučaju agresije stiže i moćna Putinova…

Lukašenko pokazuje kako se odgovorno vodi država: Minsk dobio moćno rusko oružje, a u slučaju agresije stiže i moćna Putinova…

Alo pre 5 dana
Raketni sistem „orešnik“ stigao je u Belorusiju i nalazi se na borbenom dežurstvu, rekao je beloruski lider Aleksandar Lukašenko. „Prvi položaji opremljeni su raketnim sistemom 'orešnik' dobili smo ga juče (17. decembra) i sada je na borbenom dežurstvu“… »
„Orešnik“ stigao u Belorusiju

„Orešnik“ stigao u Belorusiju

Politika pre 5 dana
Belorusija i Ruska Federacija sprovode niz strateških mera odvraćanja radi odbrane. Raketni sistem „orešnik“ stigao je u Belorusiju i nalazi se na borbenom dežurstvu, rekao je beloruski lider Aleksandar Lukašenko. „Prvi položaji opremljeni su raketnim… »

Sputnik pre 5 dana
Raketni sistem „orešnik“ stigao je u Belorusiju i nalazi se na borbenom dežurstvu, rekao je beloruski lider Aleksandar Lukašenko. On je dodao da Belorusija i Ruska Federacija sprovode niz strateških mera odvraćanja radi odbrane. Beloruski lider je… »
"Orešnik stigao u Belorusiju": Lukašenko otkrio šta se dogovorio sa Putinom

"Orešnik stigao u Belorusiju": Lukašenko otkrio šta se dogovorio sa Putinom

Večernje novosti pre 5 dana
RAKETNI sistem „orešnik“ stigao je u Belorusiju i nalazi se na borbenom dežurstvu, rekao je beloruski lider Aleksandar Lukašenko. Foto AP - Prvi položaji opremljeni su raketnim sistemom 'orešnik' dobili smo ga juče (17. decembra) i sada je na borbenom… »

Vesti dana »