Povezane vesti
Inovativni sistem industrijskog hlađenja smanjuje emisije štetnih gasova i zagađenje vazduha
Kurir 18.12.2025
Uz podršku Evropske unije i u partnerstvu sa Ministarstvom zaštite životne sredine, u okviru projekta „EU za Zelenu agendu u Srbiji“, distributer i pružalac logističkih usluga Silbo DOO uveo je inovativni sistem hlađenja za industrijske hladnjače. Ovaj… »
Pavkov: Domaća kompanija uvela inovativni rashladni sistem skladištenja koji koristi CO2
Politika 18.12.2025
Prema njenim rečima u jednom delu kompanije ugljen-dioksid se u potpunosti koristi za rashladni sistem. Projekat „EU za Zelenu agendu u Srbiji”, koji je realizovan u kompaniji Silbo i koji joj je omogućio da uvede inovativni sistem hlađenja za… »
Vesti dana »
Veliki vremenski preokret nas čeka posle ovog datuma: Čubrilo otkriva do kada će trajati Miholjsko leto
Mondo pre 8 satijoš 36 povezanih
Skup podrške ispred PS Novi Beograd: Mićić predala iskaz policiji o incidentu sa Šapićem (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 31 povezana
"Ćerke su mi vrištale da ne žele da umru, bilo je kao u hororu": Potresna ispovest heroja sa leta za Tel Aviv
Mondo pre 20 minutajoš 89 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih