Povezane vesti
Pušači na udaru od početka sledeće godine! Poskupljuju cigarete i duvan u Hrvatskoj, pogledajte koliko!
Kurir 18.12.2025
Od 1. januara 2026. godine u Hrvatskoj stupaju na snagu više akcize na cigarete, cigare, duvan, e-tečnosti i grejane duvanske proizvode, što znači da će duvanski proizvodi u proseku poskupeti za oko 10 odsto. Vlada ovom merom želi da dodatno smanji… »
Pušači u Hrvatskoj u šoku: Pogledajte kolike ih cene CIGARETA čekaju od Nove godine!
Telegraf 18.12.2025
Od 1. januara 2026. godine u Hrvatskoj stupaju na snagu više akcize na cigarete, cigare, duvan, e-tečnosti i grejane duvanske proizvode, što znači da će duvanski proizvodi u proseku poskupeti za oko 10 odsto. Vlada ovom merom želi da dodatno smanji… »
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane
Benzin u narednih sedam dana skuplji za dva dinara, cena evrodizela nepromenjena
Newsmax Balkans pre 8 satijoš 34 povezane
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Pravo u centar pre 5 satijoš 18 povezanih
Stručnjak za energetiku: Srbija bi mogla da preuzme vlasništvo u NIS ako ne bude imala izbora, ta opcija se već razmatra
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 22 povezane