Povezane vesti
"Video me je kako u kupatilu ležim sva krvava" Sanja Marinković doživela dramu pred put u Njujork: "Hitna pomoć je došla"…
Blic pre 3 dana
Otvoreno je pričala o razvodu i kako su postupali prema njihovom sinu da prihvati situaciju. Naglasila je važnost komunikacije i iskrenosti dok se bavila životima poznatih ljudi i njihovim pričama. Sanja Marinković prisetila se svih detalja neprijatne… »
Sanju Marinković dečko pronašao krvavu u kupatilu! Voditeljka ispričala potresne detalje: Reagovala i Hitna pomoć
Kurir pre 3 dana
Voditeljka Sanja Marinković je svojevremeno pred put u Njujork usred noći pala u kupatilu i lupila glavom od lavabo, a njen dečko je pozvao Hitnu pomoć. Sanja Marinković je usled jakog umora i iscrpljenosti doživela nezgodu u sospstvenom stanu, kada je… »
"Video me je krvavu dok ležim" Sanja Marinković pred put završila sa šavovima na glavi!
Alo pre 3 dana
Voditeljka je pala u nesvest i tom prilikom povredila glavu. Voditeljka Sanja Marinković je svojevremeno pred put u Njujork doživela veliku nezgodu. Voditeljka je usled umora i iscrpljenosti pala u kupatilu, gde je udarila glavom od lavabo. Njen dečko… »
Pronašao je krvavu u kupatilu, Sanja Marinković se onesvestila pred važan put: Dečko je odmah reagovao
Telegraf pre 3 dana
Voditeljka Sanja Marinković je svojevremeno pred put u Njujork usred noći pala u kupatilu i lupila glavom od lavabo, a njen dečko je pozvao Hitnu pomoć. Sanja Marinković je usled jakog umora i iscrpljenosti doživela nezgodu u sospstvenom stanu, kada je… »
Vesti dana »
(BLOG) „Ili oni ili mi“ protest u Novom Pazaru: Počeo glavni program, verbalno napadnut Fahrudin Kladničanin direktor Akademske inicijative Forum 10 (VIDEO, FOTO)
Danas pre 7 minutajoš 50 povezanih
Pelegrini: Slovačka spremna da gradi nuklearne elektrane u Srbiji
Sputnik pre 7 minutajoš 24 povezane
Početak zime 2025: zimski solsticij, vremenske prilike i najave meteorologa
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 44 povezane
Lavina emocija na Marakani! Evo šta su uradili fudbaleri Zvezde kad su čuli da Vladan Milojević više nije njihov trener
Večernje novosti pre 1 satjoš 55 povezanih
Vučić: Incident u Bačkom Petrovcu nije imao nikakve veze sa srpsko-slovačkim odnosima
RTV pre 27 minutajoš 15 povezanih