Povezane vesti

'Imala sam svrab i bol': Bolest stidnice koja se pogrešno dijagnostikuje

BBC News pre 31 dana
Žene širom sveta opisuju godine bola zbog stanja vulve koje su lekari teško dijagnostikovali. „Mislila sam da sve žene imaju svrab”, kaže Kler Baumhauer. Pedestdvogodišnjakinja iz Kenta, u Engleskoj, kaže da je imala oko pet godina kada je prvi put… »

NIN pre 31 dana
"Mislila sam da sve žene imaju svrab”, kaže Kler Baumhauer. Pedestdvogodišnjakinja iz Kenta, u Engleskoj, kaže da je imala oko pet godina kada je prvi put osetila svrab u predelu stidnice (vulve), spoljnog dela ženskih polnih organa. "Stalno me je… »
‘Imala sam svrab i bol’: Bolest stidnice koja se pogrešno dijagnostikuje

‘Imala sam svrab i bol’: Bolest stidnice koja se pogrešno dijagnostikuje

Južne vesti pre 31 dana
Baumhauer family archive Kler ima simptome 38 godina, a dijagnoza lihen skleroze joj je postavljena skoro „Mislila sam da sve žene imaju svrab”, kaže Kler Baumhauer. Pedestdvogodišnjakinja iz Kenta, u Engleskoj, kaže da je imala oko pet godina kada je… »

Radio 021 pre 31 dana
Žene širom sveta opisuju godine bola zbog stanja vulve koje su lekari teško dijagnostikovali. Baumhauer family archive Kler ima simptome 38 godina, a dijagnoza lihen skleroze joj je postavljena skoro „Mislila sam da sve žene imaju svrab”, kaže Kler… »

Vesti dana »