Povezane vesti
"Nije mi dobro dva dana" Posle ubistva dečaka u školi u Moskvi, Sloba Radanović se oglasio: "Svestan sam da je snimak videla i…
Blic pre 3 dana
Petnaestogodišnjak napao učenike i osoblje u školi naoružan nožem Napadač je snimao incident i objavio snimak na internetu Sloba Radanović oglasio se na Instagramu povodom napada i ubistva koje je počinio srednjoškolac u Moskvi kada je ubio… »
Nakon što je dečak ubijen u školi Sloba Radanović ne može da dođe sebi: Nije mi dobro
Kurir pre 3 dana
Pre dva dana javnost je bila šokirana zbog napada i ubistva koje je počinio srednjoškolac u Moskvi kada je ubio desetogodišnjeg dečaka, a nekoliko njih povredio uključujući i obezbeđenje. Motiv je bio napad na nastavnicu matematike, koju je tinejdžer… »
"Dva dana mi nije dobro" Posle ubistva dečaka u školi u Moskvi, Sloba besan i potresen: "Naleteo sam na video"
Telegraf pre 3 dana
Pre dva dana javnost je bila šokirana zbog napada i ubistva koje je počinio srednjoškolac u Moskvi kada je ubio desetogodišnjeg dečaka, a nekoliko njih povredio uključujući i obezbeđenje. Motiv je bio napad na nastavnicu matematike, koju je tinejdžer… »
Vesti dana »
Završen protest u Novom Pazaru, studenti pokazali da „u Srbiji nema većina i manjina, nego samo ljudi i neljudi“
Nova pre 25 minutajoš 60 povezanih
Vučić sa Pelegrinijem: Dogovoren nastavak vojno-tehničke saradnje sa Slovačkom, kao i u energetici
RTV pre 4 satijoš 27 povezanih