Povezane vesti

Rekli bi „idi u ludnicu“ Ljajić o jesenjoj tituli Partizana: Zvezda igra LŠ, a mi plaćamo struju i vodu

Rekli bi „idi u ludnicu“ Ljajić o jesenjoj tituli Partizana: Zvezda igra LŠ, a mi plaćamo struju i vodu

Dnevnik pre 29 dana
Predsednik FK Partizan Rasim Ljajić se oglasio pred finiš prvog dela sezone i poručio da niko nije mogao da očekuje da će crno-beli završiti kao jesenji prvaci. Nakon kiksa Crvene zvezde protiv TSC-a, postalo je jasno da će Partizan biti jesenji prvak… »
Partizan jesenji šampion? Rekli bi ljudi "Idi u ludnicu"! Ljajić: Zvezda je igrala Ligu šampiona, mi smo se trudili da platimo…

Partizan jesenji šampion? Rekli bi ljudi "Idi u ludnicu"! Ljajić: Zvezda je igrala Ligu šampiona, mi smo se trudili da platimo…

Kurir pre 29 dana
Ljajić smatra da je to veliki podstrek za sve u crno-belom klubu, a posebno za mlade igrače, iako ima još mnogo da se igra. "Naravno da je to veliki uspeh i psihološki podstrek za sve u klubu, naročito za decu koja su iznela sezonu i zbog koje publika… »
"Partizan jesenji šampion? Rekli bi 'idi u ludnicu'!"

"Partizan jesenji šampion? Rekli bi 'idi u ludnicu'!"

B92 pre 29 dana
Predsednik FK Partizan Rasim Ljajić prokomentarisao je činjenicu da je klub iz Humske, van svih očekivanja, osvojio jesenju titulu u Superligi Srbije. Ona, naravno, ništa ne znači jer do kraja sezone ima još dosta da se igra, ali Ljajić smatra da je to… »
"Partizan da bude ispred Zvezde? Slali bi vas u ludnicu": Rasim Ljajić o jesenjoj tituli crno-belih

"Partizan da bude ispred Zvezde? Slali bi vas u ludnicu": Rasim Ljajić o jesenjoj tituli crno-belih

Mondo pre 29 dana
Predsednik Partizana Rasim Ljajić govorio je u četvrtak o "jesenjoj tituli" crno-belih, nazvavši je velikim podstrekom za sve u klubu, a najviše za ekipu Nenada Stojakovića. "Naravno da je (jesenja titula) veliki uspeh i psihološki podstrek za sve u… »

Vesti dana »