Povezane vesti

„Sahranila troje dece“ Ćanina majka slomljena bolom, pevačica sa knedlom u grlu otkrila potresnu istinu

„Sahranila troje dece“ Ćanina majka slomljena bolom, pevačica sa knedlom u grlu otkrila potresnu istinu

Kurir pre 3 dana
Pevačica Stanojka Mitrović Ćana imala je veoma teško detinjstvo. Otvorila je dušu o tužnoj sudbini svoje majke koja je sahranila troje dece, dve ćerke od sedam i tri godine, a zatim i sina od devet meseci. Ćana se sa suzama u očima prisetila bolnih… »
"Sahranila troje dece, čuvala pletenicu pokojne ćerke": Potresna ispovest naše čuvene folkerke kida dušu

"Sahranila troje dece, čuvala pletenicu pokojne ćerke": Potresna ispovest naše čuvene folkerke kida dušu

Mondo pre 4 dana
Pevačica Stojanka Mitrović Ćana otvoreno je govorila o teškom i bolnom periodu kroz koji je prošla njena porodica, naročito o sudbini svoje majke koja je sahranila troje dece – dve ćerke u dobi od sedam i tri godine, i sina od devet meseci. Ćana se, sa… »
"Često sam je zaticala kako plače" Ćanina majka sahranila troje dece, pevačica sa knedlom u grlu otkrila njenu tužnu sudbinu…

"Često sam je zaticala kako plače" Ćanina majka sahranila troje dece, pevačica sa knedlom u grlu otkrila njenu tužnu sudbinu…

Alo pre 4 dana
Ogolila dušu o veoma bolnoj temi. Pevačica Stanojka Mitrović Ćana imala je veoma teško detinjstvo. Otvorila je dušu o tužnoj sudbini svoje majke koja je sahranila troje dece, dve ćerke od sedam i tri godine, a zatim i sina od devet meseci. Ćana se sa… »
"Moja majka je sahranila troje dece, čuvala je pletenicu pokojne ćerke" Ćana otvorila dušu o najbolnijoj temi: "Stalno je…

"Moja majka je sahranila troje dece, čuvala je pletenicu pokojne ćerke" Ćana otvorila dušu o najbolnijoj temi: "Stalno je…

Blic pre 4 dana
Ćana je istakla koliki borac je bila njena majka i pored porodičnih tragedija Pevačica je bolovala od raka dojke Pevačica Stojanka Mitrović Ćana progovorila je o bolnoj sudbini svoje majke koja je sahranila troje dece, dve ćerke od sedam i tri godine, a… »
"Moja majka je sahranila troje dece, čuvala je pletenicu pokojne ćerke" Bolna ispovest Ćane o teškoj sudbini

"Moja majka je sahranila troje dece, čuvala je pletenicu pokojne ćerke" Bolna ispovest Ćane o teškoj sudbini

Telegraf pre 4 dana
Pevačica Stojanka Mitrović Ćana decenijama je na estradnoj sceni a o njenom privatnom životu i odrastanju malo toga se zna. Iako je uvek nasmejana i raspoložena, pevačica je u porodici imala tragediju jer je izgubila dve sestre i brata. Govoreći o bolnoj… »

Vesti dana »