Povezane vesti
"Ponosna sam što ne znam tablicu množenja" Naša starleta šokirala izjavom, pa ponudila popust na sajtu za odrasle: "Još samo…
Alo pre 5 dana
Ponosna što ne zna osnove, a sada mami pretplatnike sniženjem. Starleta Slađa Lazić, poznata i kao Poršelina, redovno je u centru pažnje javnosti, kako zbog svog izgleda, tako i zbog izjava koje često izazivaju burne reakcije. Pre nekoliko meseci… »
"Ponosna sam što ne znam tablicu množenja", starleta šokirala izjavom, a sada nudi popust na sajtu za odrasle
Telegraf pre 5 dana
Starleta Slađa Lazić, poznata i kao Poršelina, redovno privlači pažnju svojom pojavom, ali i svojim izjavama. Od skoro je prisutna na sajtu za odrasle gde je otvorila profil a sada nusi poseban popust. Za mesec dana ona traži 7 evra, a za tri meseca 21… »
"Ponosna sam što ne znam tablicu množenja" Starleta nudi popust na sajtu za odrasle, a sve ljude je zgrozila ovom izjavom…
Kurir pre 5 dana
Starleta Slađa Lazić, poznata i kao Poršelina, redovno privlači pažnju svojom pojavom, ali i svojim izjavama. Ona je od pre par meseci otvorila profil na sajtu za odrasle, a sada nudi poseban popust. Za mesec dana ona traži 7 evra, dok za tri meseca… »
"Ponosna sam što ne znam tablicu množenja" Starleta zgrozila ljude svojom izjavom, a sad nudi popust na sajtu za odrasle: "Još…
Blic pre 5 dana
Objašnjavala je glasine o vezama sa starijim muškarcima. Javno izražava nezainteresovanost za poznavanje tablice množenja. Starleta Slađa Lazić, poznata i kao Poršelina, redovno privlači pažnju svojom pojavom, ali i svojim izjavama. Ona je od pre par… »
Ne zna da množi, za brokoli nije čula, sa geografijom je na "vi": Ko je Srpkinja o kojoj ponovo bruji javnost
Mondo pre 5 dana
Starleta Slađa Lazić, poznata i pod nadimkom Poršelina, redovno privlači pažnju kako svojom pojavom, tako i svojim nesmotrenim izjavama. Pre nekoliko meseci otvorila je profil na sajtu za odrasle, a sada je svojim pratiocima ponudila i poseban popust… »
Vesti dana »
Tri osobe poginule u eksploziji u Moskvi, dvojica su saobraćajni policajci
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 16 povezanih
Zima stiže tokom noći: Kiša prelazi u sneg, temperatura u padu širom Srbije
Euronews pre 55 minutajoš 14 povezanih