Povezane vesti

"Ponosna sam što ne znam tablicu množenja" Naša starleta šokirala izjavom, pa ponudila popust na sajtu za odrasle: "Još samo…

"Ponosna sam što ne znam tablicu množenja" Naša starleta šokirala izjavom, pa ponudila popust na sajtu za odrasle: "Još samo…

Alo pre 5 dana
Ponosna što ne zna osnove, a sada mami pretplatnike sniženjem. Starleta Slađa Lazić, poznata i kao Poršelina, redovno je u centru pažnje javnosti, kako zbog svog izgleda, tako i zbog izjava koje često izazivaju burne reakcije. Pre nekoliko meseci… »
"Ponosna sam što ne znam tablicu množenja", starleta šokirala izjavom, a sada nudi popust na sajtu za odrasle

"Ponosna sam što ne znam tablicu množenja", starleta šokirala izjavom, a sada nudi popust na sajtu za odrasle

Telegraf pre 5 dana
Starleta Slađa Lazić, poznata i kao Poršelina, redovno privlači pažnju svojom pojavom, ali i svojim izjavama. Od skoro je prisutna na sajtu za odrasle gde je otvorila profil a sada nusi poseban popust. Za mesec dana ona traži 7 evra, a za tri meseca 21… »
"Ponosna sam što ne znam tablicu množenja" Starleta nudi popust na sajtu za odrasle, a sve ljude je zgrozila ovom izjavom…

"Ponosna sam što ne znam tablicu množenja" Starleta nudi popust na sajtu za odrasle, a sve ljude je zgrozila ovom izjavom…

Kurir pre 5 dana
Starleta Slađa Lazić, poznata i kao Poršelina, redovno privlači pažnju svojom pojavom, ali i svojim izjavama. Ona je od pre par meseci otvorila profil na sajtu za odrasle, a sada nudi poseban popust. Za mesec dana ona traži 7 evra, dok za tri meseca… »
"Ponosna sam što ne znam tablicu množenja" Starleta zgrozila ljude svojom izjavom, a sad nudi popust na sajtu za odrasle: "Još…

"Ponosna sam što ne znam tablicu množenja" Starleta zgrozila ljude svojom izjavom, a sad nudi popust na sajtu za odrasle: "Još…

Blic pre 5 dana
Objašnjavala je glasine o vezama sa starijim muškarcima. Javno izražava nezainteresovanost za poznavanje tablice množenja. Starleta Slađa Lazić, poznata i kao Poršelina, redovno privlači pažnju svojom pojavom, ali i svojim izjavama. Ona je od pre par… »
Ne zna da množi, za brokoli nije čula, sa geografijom je na "vi": Ko je Srpkinja o kojoj ponovo bruji javnost

Ne zna da množi, za brokoli nije čula, sa geografijom je na "vi": Ko je Srpkinja o kojoj ponovo bruji javnost

Mondo pre 5 dana
Starleta Slađa Lazić, poznata i pod nadimkom Poršelina, redovno privlači pažnju kako svojom pojavom, tako i svojim nesmotrenim izjavama. Pre nekoliko meseci otvorila je profil na sajtu za odrasle, a sada je svojim pratiocima ponudila i poseban popust… »

Vesti dana »

(VIDEO) Votson upropastio Jokićevu magiju

(VIDEO) Votson upropastio Jokićevu magiju

Sport klub pre 59 minutajoš 21 povezana
Danas se po gregorijanskom kalendaru obeležava Badnji dan

Danas se po gregorijanskom kalendaru obeležava Badnji dan

Euronews pre 19 minutajoš 9 povezanih
Ukrajina izgubila grad Siversk na istoku

Ukrajina izgubila grad Siversk na istoku

BBC News pre 10 minutajoš 8 povezanih