Povezane vesti
Prve suze su nam potekle zbog njegove brutalnosti, pa potom zbog Vučićeve: Ko je to?
Danas 19.12.2025
Možda je samo meni neverovatno to što se dogodilo juče u Srbiji, pa o tome toliko intezivno mislim. Aleksandar Vučić, predsednik naše države, pozvao je u goste i uz najviše državne počasti primio predsednika Gruzije, Mihaila Kavelašvilija. Znate, reč je… »
„Ti meni bojni otrov, ja tebi zvučni top“: O čemu su mogli da pričaju predsednici Gruzije i Srbije u Beogradu?
Danas 18.12.2025
Prijem predsednika države sa kojom je EU suspendovala pregovore o pristupanju i prekinula diplomatske odnose zbog autoritarnih praksi i odnosa sa Rusijom, nikako ne može da pomogne imidžu zemlje u evropskim krugovima. Vladajući režim u Gruziji i Srbiji… »
Vesti dana »
Napeto na Ubu: Interventna policija na ulicama dok se istovremeno održava doček studenata i skup SNS-a
Nedeljnik pre 15 minutajoš 10 povezanih
Lončar: Niko neće biti zaštićen, ispitaćemo sve u vezi sa smrtnim slučajevima posle operacija u Čačku
RTV pre 11 minutajoš 75 povezanih
VJT: Bivša pomoćnica direktora u Upravi za sprečavanje pranja novca uhapšena zbog odavanja poverljivih podataka medijima
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 38 povezanih
POLUVREME - Zvezda istopila ubedljivu prednost Olimpijakosa, tek će prštati u nastavku!
Sportske.net pre 10 minutajoš 29 povezanih