Povezane vesti
Prve suze su nam potekle zbog njegove brutalnosti, pa potom zbog Vučićeve: Ko je to?
Danas pre 4 dana
Možda je samo meni neverovatno to što se dogodilo juče u Srbiji, pa o tome toliko intezivno mislim. Aleksandar Vučić, predsednik naše države, pozvao je u goste i uz najviše državne počasti primio predsednika Gruzije, Mihaila Kavelašvilija. Znate, reč je… »
„Ti meni bojni otrov, ja tebi zvučni top“: O čemu su mogli da pričaju predsednici Gruzije i Srbije u Beogradu?
Danas pre 5 dana
Prijem predsednika države sa kojom je EU suspendovala pregovore o pristupanju i prekinula diplomatske odnose zbog autoritarnih praksi i odnosa sa Rusijom, nikako ne može da pomogne imidžu zemlje u evropskim krugovima. Vladajući režim u Gruziji i Srbiji… »
Vesti dana »
Mladić krvnički pretučen ispred noćnog kluba u Beogradu Nepoznati napadač mu naneo stravične povrede: Potukli se zbog devojke?
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Po hitnom postupku u skupštinsku proceduru staviti listu kandidata nacionalnih manjina za REM
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
"Potreban partner za održivo rešenje" Nikodijević: Neće biti privatizacije Apoteke Beograd
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Poljska u strahu od ruskih dronova: Varšava gradi štit na granici sa Belorusijom
Kurir pre 20 minutajoš 1 povezana