Povezane vesti
Trampov ratni budžet
Vesti online 19.12.2025
Predsednik SAD Donald Tramp potpisao je Zakon o nacionalnoj odbrani (NDDA) od više od 900 milijardi dolara za fiskalnu 2026. godinu, saopštila je Bela kuća. “Ovaj dokument će omogućiti Ministarstvu rata da sprovede moj program ‘Mir kroz snagu’, brani… »
Tramp odobrio vojni budžet od 900 milijardi dolara
Sputnik 19.12.2025
Predsednik SAD Donald Tramp potpisao je Zakon o nacionalnoj odbrani (NDDA) od više od 900 milijardi dolara za fiskalnu 2026. godinu, saopštila je Bela kuća. "Ovaj dokument će omogućiti Ministarstvu rata da sprovede moj program 'Mir kroz snagu', brani… »
Tramp odobrio vojni budžet od više od 900 milijardi dolara za fiskalnu 2026.godinu
Politika 19.12.2025
To podrazumeva povećanje plata za vojnike, kupovinu vojne opreme i napore za povećanje konkurentnosti sa Kinom i Rusijom. VAŠINGTON - Predsednik SAD Donald Tramp potpisao je Zakon o nacionalnoj odbrani (NDDA) od više od 900 milijardi dolara za fiskalnu… »
Vesti dana »
Filipče: Pao je nedemokratski režim Viktora Orbana, sledeći su Vučić i Mickoski
Beta pre 21 minutajoš 105 povezanih
(VIDEO) Balint Pastor i Elvira Kovač u Budimpešti na dan izbora: Rezultate ne žele da komentarišu
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana
Azijska tržišta u crvenom: Ovaj indeks najgore prošao, pao za gotovo 2%
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Rajaković ostvario istorijski plasman u plej-of NBA: „Uspesi srpske košarke su zaslužni za moju poziciju“
Nedeljnik pre 30 minutajoš 57 povezanih
UKC Niš: Devojka povređena u udesu kod Aleksinca još uvek životno ugrožena
Beta pre 21 minutajoš 19 povezanih