Povezane vesti

"Pričali su da sam vadila rebra": Mina Kostić o jezivim tračevima, progovorila o Kasperu"

"Pričali su da sam vadila rebra": Mina Kostić o jezivim tračevima, progovorila o Kasperu"

Mondo pre 10 sati
Mina Kostić mesecima unazad govori da se pojavio muškarac u njenom životu, za kojeg misli da je pravi i kojem planira da rodi decu. Pevačica je za uzbuđenjem pričala koliko je srećna napokon iako svog izabranika još uvek nije uživo videla. Pogledajte… »
"Pričaju da sam vadila rebra..." Mina Kostić progovorila o dugogodišnjim šuškanjima i priznala: Jedva čekam da vidim Kaspera…

"Pričaju da sam vadila rebra..." Mina Kostić progovorila o dugogodišnjim šuškanjima i priznala: Jedva čekam da vidim Kaspera…

Kurir pre 20 sati
Mina Kostić iznenadila je domaću javnost svojim ljubavnim životom i partnerom za kojeg kaže da je "onaj pravi" iako ga još uvek nije uživo srela. Pevačica ni na snimanju novogodišnjeg programa na RED televiziji nije krila sreću zbog čoveka koji joj je… »
"Rekli su da sam vadila rebra", Mina Kostić o glasinama koje kruže, otkrila da li se plaši susreta sa Kasperom

"Rekli su da sam vadila rebra", Mina Kostić o glasinama koje kruže, otkrila da li se plaši susreta sa Kasperom

Telegraf pre 21 sat
Mina Kostić mesecima unazad govori da se pojavio muškarac u njenom životu, za kojeg misli da je pravi i kojem planira da rodi decu. Pevačica je za uzbuđenjem pričala koliko je srećna napokon iako svog izabranika još uvek nije uživo videla. Mina je… »

Vesti dana »