Povezane vesti
"Pričali su da sam vadila rebra": Mina Kostić o jezivim tračevima, progovorila o Kasperu"
Mondo 19.12.2025
Mina Kostić mesecima unazad govori da se pojavio muškarac u njenom životu, za kojeg misli da je pravi i kojem planira da rodi decu. Pevačica je za uzbuđenjem pričala koliko je srećna napokon iako svog izabranika još uvek nije uživo videla. Pogledajte… »
"Pričaju da sam vadila rebra..." Mina Kostić progovorila o dugogodišnjim šuškanjima i priznala: Jedva čekam da vidim Kaspera…
Kurir 19.12.2025
Mina Kostić iznenadila je domaću javnost svojim ljubavnim životom i partnerom za kojeg kaže da je "onaj pravi" iako ga još uvek nije uživo srela. Pevačica ni na snimanju novogodišnjeg programa na RED televiziji nije krila sreću zbog čoveka koji joj je… »
"Rekli su da sam vadila rebra", Mina Kostić o glasinama koje kruže, otkrila da li se plaši susreta sa Kasperom
Telegraf 19.12.2025
Mina Kostić mesecima unazad govori da se pojavio muškarac u njenom životu, za kojeg misli da je pravi i kojem planira da rodi decu. Pevačica je za uzbuđenjem pričala koliko je srećna napokon iako svog izabranika još uvek nije uživo videla. Mina je… »
Vesti dana »
Na Batrovcima kolone duže od kilometra u obe trake, putnička vozila čekaju sat vremena; Na Horgošu bez većih zadržavanja
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih
Vremenska prognoza za petak, 10. april: Tokom dana sunčano, temperatura do 16 stepeni
Beta pre 56 minutajoš 26 povezanih
IDF: U ratnom smo stanju, nema mira sa Hezbolahom; Iran: Pregovori sa SAD uslovljeni primirjem u Libanu
RTS pre 36 minutajoš 22 povezane
Srpska pravoslavna crkva obeležava danas Veliki petak - Hristovo stradanje
NIN pre 2 satajoš 33 povezane
Izmenjen režim rada gradskih službi u Kragujevcu tokom vaskršnjih praznika
iKragujevac pre 2 satajoš 13 povezanih