Повезане вести

Бициклисти из Новог Сада и Београда заједничком туром на протест у Новом Пазару

Бициклисти из Новог Сада и Београда заједничком туром на протест у Новом Пазару

Машина пре 4 дана
Бициклисти из Новог Сада и Београда јутрос су се заједно упутили на протест у Новом Пазару који ће се одржати 21. децембра у организацији студената Државног универзитета у Нововм Пазару. Бициклисти из Новог Сада јуче су стигли… »
Бициклисти из Новог Сада и Београда кренули ка Новом Пазару на протест подршке студентима ДУНП-а

Бициклисти из Новог Сада и Београда кренули ка Новом Пазару на протест подршке студентима ДУНП-а

НИН пре 5 дана
Група бициклиста која из Новог Сада иде на протест у Нови Пазар у недељу, наставила је данас пут од споменика "Вечна ватра" код Ушћа у Београду. Њима су се придружили и бициклисти из Београда, па ће заједно наставити тих 280… »
Студенти из Новог Пазара објавили план недељног протеста, бициклисти наставили пут из Београда

Студенти из Новог Пазара објавили план недељног протеста, бициклисти наставили пут из Београда

Мој Нови Сад пре 5 дана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару (ДУНП) објавили су план скупа који ће се одржати у овом граду у недељу, 21. децембра, под називом "Или они или МИ". Почетак је заказан за 11 часова док ће од 11.52 бити одато 16+1… »
Новосађани настављају бициклистичку туру до Новог Пазара, прикључили им се Београђани

Новосађани настављају бициклистичку туру до Новог Пазара, прикључили им се Београђани

Н1 Инфо пре 5 дана
Бициклисти који су јуче кренули из Новог Сада како би до недеље стигли на протест под називом "Или они, или ми" у Новом Пазару, преноћили су у Београду. Овог јутра су се окупили испред споменика "Вечна ватра" у парку код Ушћа… »
Бициклисти из Новог Сада и Београда кренули заједно на протест у Новом Пазару

Бициклисти из Новог Сада и Београда кренули заједно на протест у Новом Пазару

Недељник пре 5 дана
Бициклисти који су јуче кренули из Новог Сада како би до недеље стигли на протест под називом „Или они, или ми“ у Новом Пазару, преноћили су у Београду, пише Н1. Овог јутра су се окупили испред споменика „Вечна ватра“ у парку… »
Бициклисти из Београда приружили се Новосађанима који путују на протест у Нови Пазар

Бициклисти из Београда приружили се Новосађанима који путују на протест у Нови Пазар

Данас пре 5 дана
Бициклисти који су јуче кренули из Новог Сада како би до недеље стигли на протест под називом „Или они, или ми“ у Новом Пазару, преноћили су у Београду. Овог јутра су се окупили испред споменика „Вечна ватра“ у парку код Ушћа… »

Вести дана »