Povezane vesti
Biciklisti iz Novog Sada i Beograda zajedničkom turom na protest u Novom Pazaru
Mašina pre 30 dana
Biciklisti iz Novog Sada i Beograda jutros su se zajedno uputili na protest u Novom Pazaru koji će se održati 21. decembra u organizaciji studenata Državnog univerziteta u Novovm Pazaru. Biciklisti iz Novog Sada juče su stigli Beogradu u kome su i… »
Biciklisti iz Novog Sada i Beograda krenuli ka Novom Pazaru na protest podrške studentima DUNP-a
NIN pre 31 dana
Grupa biciklista koja iz Novog Sada ide na protest u Novi Pazar u nedelju, nastavila je danas put od spomenika "Večna vatra" kod Ušća u Beogradu. Njima su se pridružili i biciklisti iz Beograda, pa će zajedno nastaviti tih 280 kilometara koji ih dele do… »
Studenti iz Novog Pazara objavili plan nedeljnog protesta, biciklisti nastavili put iz Beograda
Moj Novi Sad pre 31 dana
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru (DUNP) objavili su plan skupa koji će se održati u ovom gradu u nedelju, 21. decembra, pod nazivom "Ili oni ili MI". Početak je zakazan za 11 časova dok će od 11.52 biti odato 16+1 minut tišine. U 12.09 sati… »
Novosađani nastavljaju biciklističku turu do Novog Pazara, priključili im se Beograđani
N1 Info pre 31 dana
Biciklisti koji su juče krenuli iz Novog Sada kako bi do nedelje stigli na protest pod nazivom "Ili oni, ili mi" u Novom Pazaru, prenoćili su u Beogradu. Ovog jutra su se okupili ispred spomenika "Večna vatra" u parku kod Ušća, odakle nastavljaju put… »
Biciklisti iz Novog Sada i Beograda krenuli zajedno na protest u Novom Pazaru
Nedeljnik pre 31 dana
Biciklisti koji su juče krenuli iz Novog Sada kako bi do nedelje stigli na protest pod nazivom „Ili oni, ili mi“ u Novom Pazaru, prenoćili su u Beogradu, piše N1. Ovog jutra su se okupili ispred spomenika „Večna vatra“ u parku kod Ušća, odakle… »
Biciklisti iz Beograda priružili se Novosađanima koji putuju na protest u Novi Pazar
Danas pre 31 dana
Biciklisti koji su juče krenuli iz Novog Sada kako bi do nedelje stigli na protest pod nazivom „Ili oni, ili mi“ u Novom Pazaru, prenoćili su u Beogradu. Ovog jutra su se okupili ispred spomenika „Večna vatra“ u parku kod Ušća, odakle nastavljaju put… »
Vesti dana »
Počela isporuka sirove nafte u Srbiju nakon gotovo 100 dana od početka sankcija koje su SAD uvela NI
Radio sto plus pre 1 satjoš 33 povezane
Grupa profesora blokirala Dekanat Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
NIN pre 35 minutajoš 22 povezane
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih, preko 150 povređenih i problemi sa infrastrukturom
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 69 povezanih
Crna nedelja na putevima: sedam osoba poginulo, policija apeluje na poseban oprez zbog početka škole
Valjevska posla pre 4 satijoš 31 povezana