Povezane vesti
Jaćimović najavio da će voziti studente na protest u Novi Pazar: Ne odustajem makar mi opet oteli autobuse
Danas 19.12.2025
Prevoznik Milomir Jaćimović izjavio je da će organizovati prevoz za studente iz Novog Sada koji planiraju odlazak na protest u nedelju, 21. decembra u Novi Pazar. Jaćimović je u izjavi za FoNet rekao da je polazak zakazan za nedelju u sedam sati iz… »
Jaćimović: Ne odustajem od toga da vozim studente na proteste makar mi opet oteli autobuse
N1 Info 19.12.2025
Prevoznik Milomir Jaćimović izjavio je da će organizovati prevoz za studente iz Novog Sada koji planiraju odlazak na protest u nedelju, 21. decembra u Novi Pazar. Jaćimović je u izjavi za FoNet rekao da je polazak zakazan za nedelju u sedam sati iz… »
Jaćimović: Ne odustajem od toga da vozim studente na proteste makar mi opet oteli autobuse
Nova 19.12.2025
Prevoznik Milomir Jaćimović izjavio je da će organizovati prevoz za studente iz Novog Sada koji planiraju odlazak na protest u nedelju, 21. decembra u Novi Pazar. Prevoznik Milomir Jaćimović izjavio je da će organizovati prevoz za studente iz Novog Sada… »
Vesti dana »
Gordan Petrić posle ispadanja sa Evropskog prvenstva: "Mogao sam da donesem i bolje odluke"
Dnevnik pre 44 minutajoš 30 povezanih
Novaka Đokovića čeka četvrti teniser sveta: Alijasimu pola decenije trebalo da se vrati u četvrtfinale
Mondo pre 1 satjoš 71 povezana
Zelenski upozorava da Rusija sprema novi masovni napad; Moskva: Kijev odbio da preuzme tela svojih vojnika
RTS pre 4 minutajoš 39 povezanih
Kljulni sastanak u Turskoj: Tramp i Zelenski razgovaraju o kraju rata?
B92 pre 29 minutajoš 65 povezanih
"U Banji jauk nebom se prelama, bolni krik roditelja dušu nam slama": Meštani se opraštaju od dvojice mladića
Mondo pre 1 satjoš 38 povezanih