Povezane vesti
Jaćimović najavio da će voziti studente na protest u Novi Pazar: Ne odustajem makar mi opet oteli autobuse
Danas 19.12.2025
Prevoznik Milomir Jaćimović izjavio je da će organizovati prevoz za studente iz Novog Sada koji planiraju odlazak na protest u nedelju, 21. decembra u Novi Pazar. Jaćimović je u izjavi za FoNet rekao da je polazak zakazan za nedelju u sedam sati iz… »
Jaćimović: Ne odustajem od toga da vozim studente na proteste makar mi opet oteli autobuse
N1 Info 19.12.2025
Prevoznik Milomir Jaćimović izjavio je da će organizovati prevoz za studente iz Novog Sada koji planiraju odlazak na protest u nedelju, 21. decembra u Novi Pazar. Jaćimović je u izjavi za FoNet rekao da je polazak zakazan za nedelju u sedam sati iz… »
Jaćimović: Ne odustajem od toga da vozim studente na proteste makar mi opet oteli autobuse
Nova 19.12.2025
Prevoznik Milomir Jaćimović izjavio je da će organizovati prevoz za studente iz Novog Sada koji planiraju odlazak na protest u nedelju, 21. decembra u Novi Pazar. Prevoznik Milomir Jaćimović izjavio je da će organizovati prevoz za studente iz Novog Sada… »
Vesti dana »
Tramp odložio ultimatum Iranu "za utorak u 20 časova po vašingtonskom"
N1 Info pre 1 satjoš 56 povezanih
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 12 satijoš 21 povezana
OIK Majdanpek: Koalicija oko SNS osvojila 21 mandat, u skupštinu ušle još dve liste
Nova pre 58 minutajoš 12 povezanih
Monfis preokretom započeo poslednji Monte Karlo u karijeri i postavio nove rekorde
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih