Povezane vesti
Jaćimović najavio da će voziti studente na protest u Novi Pazar: Ne odustajem makar mi opet oteli autobuse
Danas pre 24 dana
Prevoznik Milomir Jaćimović izjavio je da će organizovati prevoz za studente iz Novog Sada koji planiraju odlazak na protest u nedelju, 21. decembra u Novi Pazar. Jaćimović je u izjavi za FoNet rekao da je polazak zakazan za nedelju u sedam sati iz… »
Jaćimović: Ne odustajem od toga da vozim studente na proteste makar mi opet oteli autobuse
N1 Info pre 24 dana
Prevoznik Milomir Jaćimović izjavio je da će organizovati prevoz za studente iz Novog Sada koji planiraju odlazak na protest u nedelju, 21. decembra u Novi Pazar. Jaćimović je u izjavi za FoNet rekao da je polazak zakazan za nedelju u sedam sati iz… »
Jaćimović: Ne odustajem od toga da vozim studente na proteste makar mi opet oteli autobuse
Nova pre 24 dana
Prevoznik Milomir Jaćimović izjavio je da će organizovati prevoz za studente iz Novog Sada koji planiraju odlazak na protest u nedelju, 21. decembra u Novi Pazar. Prevoznik Milomir Jaćimović izjavio je da će organizovati prevoz za studente iz Novog Sada… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak, 13. januar: Ujutru hladno, tokom dana oblačno i toplije
Serbian News Media pre 13 minutajoš 76 povezanih
Studenti obišli sela oko Loznice: 'Nehumani uslovi, nemaju struju, neki bez vode'
BBC News pre 29 minutajoš 20 povezanih
Vučić razgovarao sa rukovodstvom mađarskog MOL-a o mogućnosti kupovine NIS-a
Nova ekonomija pre 2 satajoš 18 povezanih