Повезане вести
Јаћимовић најавио да ће возити студенте на протест у Нови Пазар: Не одустајем макар ми опет отели аутобусе
Данас 19.12.2025
Превозник Миломир Јаћимовић изјавио је да ће организовати превоз за студенте из Новог Сада који планирају одлазак на протест у недељу, 21. децембра у Нови Пазар. Јаћимовић је у изјави за ФоНет рекао да је полазак заказан за… »
Јаћимовић: Не одустајем од тога да возим студенте на протесте макар ми опет отели аутобусе
Н1 Инфо 19.12.2025
Превозник Миломир Јаћимовић изјавио је да ће организовати превоз за студенте из Новог Сада који планирају одлазак на протест у недељу, 21. децембра у Нови Пазар. Јаћимовић је у изјави за ФоНет рекао да је полазак заказан за… »
Јаћимовић: Не одустајем од тога да возим студенте на протесте макар ми опет отели аутобусе
Нова 19.12.2025
Превозник Миломир Јаћимовић изјавио је да ће организовати превоз за студенте из Новог Сада који планирају одлазак на протест у недељу, 21. децембра у Нови Пазар. Превозник Миломир Јаћимовић изјавио је да ће организовати превоз… »
Вести дана »
Кокановић пуштен из полицијске станице у Шапцу: Нисам никога напао, нити повредио
Еуроневс пре 28 минутајош 26 повезаних
Ирански сукоб не јењава: Амери туку Техеран, Иран сатире Израел...
Правда пре 2 сатајош 27 повезаних