Povezane vesti

Vavrnika doneo odluku o kraju karijere: Vreme je da napišem poslednje poglavlje...

Vavrnika doneo odluku o kraju karijere: Vreme je da napišem poslednje poglavlje...

Kurir pre 4 dana
"Vreme je da napišem poslednje poglavlje svoje karijere kao profesionalnog tenisera. Moja poslednja godina na turu će biti 2026", naveo je Vavrinka u objavi na društvenoj mreži X. Vavrinka je tokom svoje karijere osvojio ukupno 16 titula u singlu, u koje… »
Kraj za Stena Vavrinku: "I dalje imam snove vezane za ovaj sport."

Kraj za Stena Vavrinku: "I dalje imam snove vezane za ovaj sport."

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Švajcarski teniser Sten Vavrinka saopštio je danas da će završiti karijeru na kraju sledeće godine. "Svaka knjiga ima kraj. Vreme je da ispišem poslednje poglavlje svoje teniske karijere, 2026. će biti moja poslednja godina na ATP turu", napisao… »
Vavrinka doneo odluku o kraju karijere

Vavrinka doneo odluku o kraju karijere

B92 pre 4 dana
Švajcarski teniser Sten Vavrinka doneo je odluku da je svoju karijeru okončati naredne godine. Vavrinka je o tome govorio na svojim društvenim mrežama, gde je otkrio da će 2026. godine biti njegova poslednja u profesionalnoj karijeri. "Svaka knjiga ima… »
Vavrinka završava s karijerom tenisera sledeće godine

Vavrinka završava s karijerom tenisera sledeće godine

Politika pre 4 dana
On je naveo da još uvek želi da testira svoje granice i završi karijeru na najbolji mogući način. Švajcarski teniser Sten Vavrinka saopštio je danas da će završiti karijeru na kraju sledeće godine. „Svaka knjiga ima kraj. Vreme je da ispišem poslednje… »
"Svaka knjiga ima svoj kraj..." Trostruki grend slem šampiona Sten Vavrinka najavio kraj karijere

"Svaka knjiga ima svoj kraj..." Trostruki grend slem šampiona Sten Vavrinka najavio kraj karijere

Večernje novosti pre 4 dana
Švajcarski teniser Sten Vavrinka saopštio je danas da će završiti karijeru na kraju sledeće godine. Foto: Profimedia "Svaka knjiga ima kraj. Vreme je da ispišem poslednje poglavlje svoje teniske karijere, 2026. će biti moja poslednja godina na ATP turu"… »
Vavrinka završava karijeru na kraju sledeće godine

Vavrinka završava karijeru na kraju sledeće godine

RTS pre 4 dana
Švajcarski teniser Sten Vavrinka saopštio je da će završiti karijeru na kraju sledeće godine. Vavrinka je tokom karijere osvojio 16 titula, po jednom je bio najbolji na Australijan openu, Rolan Garosu i Ju-Es openu. "Svaka knjiga ima kraj. Vreme je da… »
Vavrinka doneo odluku: „Svaka knjiga ima kraj“

Vavrinka doneo odluku: „Svaka knjiga ima kraj“

Sport klub pre 4 dana
Stanislas "Sten" Vavrinka, druga najveća zvezda švajcarskog tenisa iza neprikosnovenog Rodžera Federera, objavio je odluku o kraju karijere... Ali to neće biti ove, već naredne, 2026. godine. „Svaka knjiga ima kraj. Vreme je da ispišem poslednje… »
„Ne vidim smisao da se Novak takmiči na sledećim Olimpijskim igrama“: Slavna Ruskinja ne veruje u Đokovića, ali želi da osvoji…

„Ne vidim smisao da se Novak takmiči na sledećim Olimpijskim igrama“: Slavna Ruskinja ne veruje u Đokovića, ali želi da osvoji…

Nova pre 4 dana
Nadežda Petrova, poznatija kad Nađa, slavna ruska teniserka, govorila je o mnogim interesantnim teniskim temama, a dotakla se i karijere Novaka Đokovića. Iako ima punih 38 godina, srpski teniser još uvek ne želi da ode u penziju, takmiči se na najvišem… »
Vavrinka se oprašta od tenisa: Objavio emotivnu poruku i najavio kraj karijere

Vavrinka se oprašta od tenisa: Objavio emotivnu poruku i najavio kraj karijere

Nova pre 4 dana
Stanislas Sten Vavrnika, švajcarski teniser, najavio je kraj profesionalne igračke karijere i to na kraju 2026. godine. Čuveni Švajcarac je na društvenim mrežama najavio da uskoro ide u penziju, a sve je objavio u emotivnoj poruci. „Jedan poslednji… »
Sten Vavrinka završava karijeru! "Vreme je da ispišem poslednje poglavlje..."

Sten Vavrinka završava karijeru! "Vreme je da ispišem poslednje poglavlje..."

Telegraf pre 4 dana
Kao grom iz vedra neba pojavila se tokom dana informacija kako je poznati švajcarski teniser, Stanislas Sten Vavrinka doneo odluku da se povuče iz tenisa na kraju naredne kalendarske godine, što je objavio svojim pratiocima na društvenim mrežama. To… »
Šta hoće Novak Đoković? Ruskinja šokirana potezom srpskog tenisera

Šta hoće Novak Đoković? Ruskinja šokirana potezom srpskog tenisera

Večernje novosti pre 5 dana
NOVAK Đoković ne namreva u penziju ni ove, a verovatno ni naredne dve godine. FOTO: Tanjug/AP/Andy Wong Srbinovi planovi su nestvarni, a bivša ruska teniserka Nađa Petrova iznenađena je željama Novaka Đokovića da nastupi na Olimpijskim igrama u Los… »
"Đoković mi nije jasan"

"Đoković mi nije jasan"

B92 pre 5 dana
Bivša ruska teniserka Nađa Petrova iznenađena je željama Novaka Đokovića da nastupi na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine. Novak je 2024. osvojio zlato na Igrama u Parizu, ali je kasnije istakao kako bi voleo još jednom da učestvuje na… »
„Nije mi jasna Novakova želja da nastupi na Olimpijskim igrama 2028.“

„Nije mi jasna Novakova želja da nastupi na Olimpijskim igrama 2028.“

Danas pre 5 dana
Nadežda Nađa Petrova, bivša ruska teniserka, kaže da je iznenađena željom Novaka Đokovića da brani zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 2028. u Los Anđelesu. – Te Igre su i dalje veoma daleko. Osim toga, on je osvojio zlato na prethodnim i zaista mi nije… »
„Ne razumem zašto Đoković hoće da igra i na sledećoj Olimpijadi“

„Ne razumem zašto Đoković hoće da igra i na sledećoj Olimpijadi“

Sport klub pre 5 dana
Nađa Petrova, članica one zlatne ruske generacije u kojoj su još bile Marija Šarapova, Svetlana Kuznjecova, Anastasija Miskina i Jelena Dementijeva, kaže da je iznenađena željom Novaka Đokovića da brani zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 2028. u Los… »

Vesti dana »