Povezane vesti

"Kakva licemerka! Kako se usuđuje?!" Ljubavnica koja je uhvaćena s direktorom u švaleraciji napala Gvinet Paltrou, a ovo je…

"Kakva licemerka! Kako se usuđuje?!" Ljubavnica koja je uhvaćena s direktorom u švaleraciji napala Gvinet Paltrou, a ovo je…

Kurir pre 24 dana
Kristin Kabot, bivša direktorka odeljenja za ljudske resurse, oštro je kritikovala Gvinet Paltrou zbog učestvovanja u reklami za kompaniju Astronomer, snimljenoj nakon što je Kabot uhvaćena u neprijatnom trenutku sa svojim oženjenim šefom. Kabot, čiji su… »
Žena sa snimka koncerta Koldpleja: 'Uznemiravanje nikada nije prestalo'

NIN pre 24 dana
"Uznemiravanje nikada nije prestalo", rekla je direktorka ljudskih resursa koja je snimljena u zagrljaju kolege na velikom platnu na koncertu grupe Koldplej. Kristin Kabot je prvi put javno progovorila o videu na kojem je zagrljena sa Endijem Bajronom… »
Žena sa snimka koncerta Koldpleja: ‘Uznemiravanje nikada nije prestalo’

Južne vesti pre 24 dana
„Uznemiravanje nikada nije prestalo“, rekla je direktorka ljudskih resursa koja je snimljena u zagrljaju kolege na velikom platnu na koncertu grupe Koldplej. Kristin Kabot je prvi put javno progovorila o videu na kojem je zagrljena sa Endijem Bajronom… »

Radio 021 pre 24 dana
Kristin Kabot kaže da je bila bombardovana uvredljivim i pretećim porukama nakon što je snimljena sa svojim šefom na „kameri za poljupce“. „Uznemiravanje nikada nije prestalo“, rekla je direktorka ljudskih resursa koja je snimljena u zagrljaju kolege na… »

Danas pre 24 dana
„Uznemiravanje nikada nije prestalo“, rekla je direktorka ljudskih resursa koja je snimljena u zagrljaju kolege na velikom platnu na koncertu grupe Koldplej. Kristin Kabot je prvi put javno progovorila o videu na kojem je zagrljena sa Endijem Bajronom… »

BBC News pre 24 dana
Kristin Kabot kaže da je bila bombardovana uvredljivim i pretećim porukama nakon što je snimljena sa svojim šefom na „kameri za poljupce“. „Uznemiravanje nikada nije prestalo“, rekla je direktorka ljudskih resursa koja je snimljena u zagrljaju kolege na… »
"Deca me se stide, niko neće da me zaposli." Ljubavnici koja je uhvaćena s direktorom na koncertu, život se pretvorio u pakao…

"Deca me se stide, niko neće da me zaposli." Ljubavnici koja je uhvaćena s direktorom na koncertu, život se pretvorio u pakao…

Kurir pre 24 dana
Kristin Kabot, direktorka odeljenja za ljudske resurse, koju je kamera na koncertu Coldplaya 16. jula u Bostonu snimila kako grli svog šefa, rekla je da joj se život u nedeljama i mesecima nakon toga pretvorio u noćnu moru. U intervjuima za The Times i… »

Vesti dana »