Povezane vesti

"Pa ne mora on da igra 30 minuta svaku": Vlade Đurović pokazao na Amerikanca, pa održao lekciju pleju Zvezde

"Pa ne mora on da igra 30 minuta svaku": Vlade Đurović pokazao na Amerikanca, pa održao lekciju pleju Zvezde

Mondo pre 4 dana
Crvena zvezda je dočekala Virtus na svom terenu nakon serije od tri poraza, a Vlade Đurović je istakao da bi Saša Obradović mogao da pogleda minutažu Karsena Edvardsa iz Virtusa. Iako Amerikanac blista ove sezone kada ga ne ide on je na klupi. Smatra… »
"Moram da budem na terenu zbog njega": Moneke neće da ćuti, oglasio se pred Virtus da odbrani Kodija

"Moram da budem na terenu zbog njega": Moneke neće da ćuti, oglasio se pred Virtus da odbrani Kodija

Mondo pre 4 dana
Crvena zvezda ima priliku da niz poraza prekine u Beogradskoj areni, u 17. kolu Evrolige u kojem dočekuje Virtus na domaćem terenu. Ekipa koju vodi Saša Obradović u ovom susretu imaće veliko pojačanje, pošto će se Čima Moneke vratiti na teren. Upravo on… »
Stefan Miljenović otkriva: „Kodi mi od prvog dana daje savete, uvek je uz mene!“

Stefan Miljenović otkriva: „Kodi mi od prvog dana daje savete, uvek je uz mene!“

Hot sport pre 4 dana
Momak koji ima svetlu budućnost! Crvena zvezda večeras dočekuje na svom terenu Virtus. Imaju tri poraza u nizu i pobeda je sada moranje, a ne opcija. Na pitanje šta će biti ključ uspeha, mladi bek Zvezde – Stefan Miljenović je rekao: „Komunikacija i… »
Strpljivi Miljenović: Uvek se nadam minutima, ako dođu – dođu

Strpljivi Miljenović: Uvek se nadam minutima, ako dođu – dođu

Sport klub pre 4 dana
Pred Crvenom zvezdom je okršaj protiv Virtusa, a igrači predvođeni šefom stručnog štaba Sašom Obradovićem pokušaće u petak uveče da prekinu niz od četiri uzastopna poraza u Evroligi. „Komunikacija i agresivnost u odbrani jer je Virtus ekipa koja igra… »

Vesti dana »