Povezane vesti
Mali pokazao "BG na vodi": Sastanak komiteta o uspostavljanju slobodne trgovine sa Gruzijom 22. decembra
Blic 19.12.2025
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali obišao je sa predsednikom Gruzije Mihailom Kavelašvilijem Beograd na vodi i tom prilikom najavio za 22. decembar sastanak mešovitog komiteta dve zemlje, koji će pokrenuti razgovor o… »
Mali: Sastanak komiteta o uspostavljanju slobodne trgovine Srbije i Gruzije 22. decembra
RTV 19.12.2025
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali obišao je danas sa predsednikom Gruzije Mihailom Kavelašvilijem Beograd na vodi i tom prilikom najavio za 22. decembar sastanak mešovitog komiteta dve zemlje, koji će pokrenuti… »
Ministar Mali i predsednik Gruzije Mihail Kavelašvili obišli Beograd na vodi kao simbol napretka Srbije: Razgovorali o…
Kurir 19.12.2025
Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na svom instagram profilu povodom susreta sa predsednikom Gruzije Mihailom Kavelašvilijem, istakavši značaj jačanja odnosa između dve zemlje, kao i zajedničke projekte koji doprinose razvoju Srbije. Tom prilikom… »
Mali obišao Beograd na vodi sa Kavelašvilijem: "Simbol napretka Srbije"
B92 19.12.2025
"Danas sam sa predsednikom Gruzije Mihailom Kavelašvilijem obišao Beograd na vodi koji je simbol napretka naše Srbije", objavio je ministar finansija Siniša Mali na Instagramu. "Drago mi je što sam imao priliku da poštovanog prijatelja upoznam sa… »
Vesti dana »
Tabela Evrolige: Zvezda pobegla Armaniju i Dubaiju, Partizanov beg sa začelja (VIDEO)
Danas pre 23 minutajoš 1 povezana
Ko je bio brat Nemanje Vidića? Dušan se bavio fudbalom, pa odustao od sportske karijere: O njegovom životu se malo zna
Blic pre 28 minutajoš 3 povezane
Raste jaz: Bogatstvo milijardera rekordno, Oksfam upozorava na političke rizike
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Selektor Stevanović posle poraza Srbije od Crne Gore: Pala je malo motivacija, ide sve kako treba
Danas pre 1 satjoš 2 povezane