Povezane vesti
Moneke će ovim rečima oduševiti Delije, odbranio i saigrača: “Bio sam baš iznerviran…”
Telegraf pre 5 dana
Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20:45 dočekuju ekipu Virtusa pred svojim navijačima u okviru 17. kola Evrolige. Navijače Crvene zvezde obradovala je vest da se u tim vraća Čima Moneke, koji je u četvrtak trenirao sa ekipom i biće u konkurenciji za… »
Čima Moneke optimističan pred nastavak sezone: "Zaista verujem da svaka utakmica u kojoj igram daje mom timu dobru šansu da…
Dnevnik pre 5 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke optimističan je pred nastavak sezone. Moneke će nastupiti i protiv Virtusa u Beogradu, večeras od 20.45. Moneke nema dilemu da ekipa bolje diše kada je na parketu, i zasita, čini se da je tkivo koje povezuje, da je srce… »
Moneke se vraća: "Psi i vukovi se dobro slažu, zar ne?"
B92 pre 5 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke optimističan je pred nastavak sezone. Moneke će nastupiti i protiv Virtusa u Beogradu, u petak od 20.45. "Dobro sam. Zahvalan sam što uopšte mogu da igram košarku. i spreman sam da pomognem timu", rekao je Moneke za… »
Čima Moneke nikad iskreniji: „Bio sam baš iznerviran – Kodi prolazi kroz neke stvari o kojima ne želi da priča!“
Hot sport pre 5 dana
Nema sumnje da je mnogo falio timu! Crvena zvezda večeras dočekuje na svom terenu Virtus. Uoči tog susreta za Meridian sport je govorio Čima Moneke. Njemu su jako teško pali porazi, tokom kojih nije mogao da se nađe na terenu: „Bio sam baš iznerviran jer… »
Vesti dana »
Novaković (NPS): Krivci za smrt 16 ljudi oslobođeni odgovornosti, epizodisti će biti žrtvovani
Beta pre 4 satijoš 88 povezanih
OFAK produžio NIS-u rok za pregovore o prodaji ruskog udela do 24. marta
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 32 povezane
Vitaker: Četiri dokumenta na stolu u pregovorima o miru u Ukrajini
Politika pre 19 minutajoš 30 povezanih
Tužilac Stefanović: Dolovac zadržala uticaj u VST, nema legitimitet struke
Radio 021 pre 3 satajoš 30 povezanih