Повезане вести

Монеке ће овим речима одушевити Делије, одбранио и саиграча: “Био сам баш изнервиран…”

Монеке ће овим речима одушевити Делије, одбранио и саиграча: “Био сам баш изнервиран…”

Телеграф 19.12.2025
Кошаркаши Црвене звезде у петак од 20:45 дочекују екипу Виртуса пред својим навијачима у оквиру 17. кола Евролиге. Навијаче Црвене звезде обрадовала је вест да се у тим враћа Чима Монеке, који је у четвртак тренирао са екипом и… »
Чима Монеке оптимистичан пред наставак сезоне: "Заиста верујем да свака утакмица у којој играм даје мом тиму добру шансу да…

Чима Монеке оптимистичан пред наставак сезоне: "Заиста верујем да свака утакмица у којој играм даје мом тиму добру шансу да…

Дневник 19.12.2025
Кошаркаш Црвене звезде Чима Монеке оптимистичан је пред наставак сезоне. Монеке ће наступити и против Виртуса у Београду, вечерас од 20.45. Монеке нема дилему да екипа боље дише када је на паркету, и засита, чини се да је ткиво… »
Монеке се враћа: "Пси и вукови се добро слажу, зар не?"

Монеке се враћа: "Пси и вукови се добро слажу, зар не?"

Б92 19.12.2025
Кошаркаш Црвене звезде Чима Монеке оптимистичан је пред наставак сезоне. Монеке ће наступити и против Виртуса у Београду, у петак од 20.45. "Добро сам. Захвалан сам што уопште могу да играм кошарку. и спреман сам да помогнем… »
Чима Монеке никад искренији: „Био сам баш изнервиран – Коди пролази кроз неке ствари о којима не жели да прича!“

Чима Монеке никад искренији: „Био сам баш изнервиран – Коди пролази кроз неке ствари о којима не жели да прича!“

Хот спорт 19.12.2025
Нема сумње да је много фалио тиму! Црвена звезда вечерас дочекује на свом терену Виртус. Уочи тог сусрета за Меридиан спорт је говорио Чима Монеке. Њему су јако тешко пали порази, током којих није могао да се нађе на терену… »

Вести дана »