Povezane vesti
Moneke će ovim rečima oduševiti Delije, odbranio i saigrača: “Bio sam baš iznerviran…”
Telegraf 19.12.2025
Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20:45 dočekuju ekipu Virtusa pred svojim navijačima u okviru 17. kola Evrolige. Navijače Crvene zvezde obradovala je vest da se u tim vraća Čima Moneke, koji je u četvrtak trenirao sa ekipom i biće u konkurenciji za… »
Čima Moneke optimističan pred nastavak sezone: "Zaista verujem da svaka utakmica u kojoj igram daje mom timu dobru šansu da…
Dnevnik 19.12.2025
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke optimističan je pred nastavak sezone. Moneke će nastupiti i protiv Virtusa u Beogradu, večeras od 20.45. Moneke nema dilemu da ekipa bolje diše kada je na parketu, i zasita, čini se da je tkivo koje povezuje, da je srce… »
Moneke se vraća: "Psi i vukovi se dobro slažu, zar ne?"
B92 19.12.2025
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke optimističan je pred nastavak sezone. Moneke će nastupiti i protiv Virtusa u Beogradu, u petak od 20.45. "Dobro sam. Zahvalan sam što uopšte mogu da igram košarku. i spreman sam da pomognem timu", rekao je Moneke za… »
Čima Moneke nikad iskreniji: „Bio sam baš iznerviran – Kodi prolazi kroz neke stvari o kojima ne želi da priča!“
Hot sport 19.12.2025
Nema sumnje da je mnogo falio timu! Crvena zvezda večeras dočekuje na svom terenu Virtus. Uoči tog susreta za Meridian sport je govorio Čima Moneke. Njemu su jako teško pali porazi, tokom kojih nije mogao da se nađe na terenu: „Bio sam baš iznerviran jer… »
Vesti dana »
Danas u Skupštini dve sednice – jedna o nepoverenju Vladi, druga sa 40 tačaka dnevnog reda
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB:Treći dan američke blokade iranskih luka; SAD očekuju da će biti nove runde pregovora sa Teheranom
RTV pre 34 minutajoš 15 povezanih
Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus, on kaže da je namerno zapaljen
Beta pre 14 minutajoš 10 povezanih
Kraj sezone za Bogdanovića: Maksi i Kari doneli pobede Filadelfiji i Golden Stejtu u plej-inu NBA lige
Danas pre 34 minutajoš 16 povezanih
Kakvo vreme nas očekuje danas: Promenljivo oblačno, u delovima zemlje moguća kiša
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih