Povezane vesti
"Nije mi bitno da imam 10 stanova, 3 automobila..." Milica Pavlović o novcu, karijeri i jugu Srbije: Uvek će dobiti najbolje…
Kurir pre 3 dana
Milica Pavlović 26. decembra održaće koncert u Nišu što zahteva ogromna finansijska ulaganja. Pevačica naglašava da joj profit nije motivacija jer za nju jug Srbije ima posebno značenje: - Iako sam svesna da nekako novčano nema tu plusa, dala sam sebi… »
Ne treba mi 10 stanova ni 3 automobila: Milici Pavlović novac nije prioritet - Jug Srbije od mene dobija najbolje, ne žalim ni…
Story pre 3 dana
Milica Pavlović 26. decembra održaće koncert u Nišu što zahteva ogromna finansijska ulaganja. Pevačica naglašava da joj profit nije motivacija jer za nju jug Srbije ima posebno značenje: - Iako sam svesna da nekako novčano nema tu plusa, dala sam sebi… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: magla, sipeća kiša, naoblačenje i promenljivo vreme narednih dana
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane
„Šapić daje drugu Andreja Vučića novac za novu rekonstrukciju Trga Nikole Pašića“
Nova pre 26 minutajoš 48 povezanih
"Srbija bi bila slobodna, sa čvrstim i pravednim temeljem": Studenti aktivisti iz Pazara o tome kako bi želeli da izgleda naša zemlja
N1 Info pre 8 satijoš 13 povezanih
Žandarmerija nije dozvolila novinarki da izađe iz obruča u Bačkoj Palanci
Cenzolovka pre 1 satjoš 31 povezana
Tokom akcije „Roadpol“ isključena 1.884 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola
InfoKG pre 2 satajoš 25 povezanih