Povezane vesti
"Nije mi bitno da imam 10 stanova, 3 automobila..." Milica Pavlović o novcu, karijeri i jugu Srbije: Uvek će dobiti najbolje…
Kurir 19.12.2025
Milica Pavlović 26. decembra održaće koncert u Nišu što zahteva ogromna finansijska ulaganja. Pevačica naglašava da joj profit nije motivacija jer za nju jug Srbije ima posebno značenje: - Iako sam svesna da nekako novčano nema tu plusa, dala sam sebi… »
Ne treba mi 10 stanova ni 3 automobila: Milici Pavlović novac nije prioritet - Jug Srbije od mene dobija najbolje, ne žalim ni…
Story 19.12.2025
Milica Pavlović 26. decembra održaće koncert u Nišu što zahteva ogromna finansijska ulaganja. Pevačica naglašava da joj profit nije motivacija jer za nju jug Srbije ima posebno značenje: - Iako sam svesna da nekako novčano nema tu plusa, dala sam sebi… »
Vesti dana »
Masakr u kanadskoj srednjoj školi: Devetoro mrtvih, ranjeno više od 25, evakuisano 1.000 učenika i nastavnika
Mondo pre 45 minutajoš 41 povezana
Vremenska prognoza za sredu, 11. februar: Danas toplije, ali vetrovito
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih
Sofronijević: U prvih šest meseci primene zakona biće upisano između 300 i 500 hiljada objekata
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
Svetska banka je zainteresovana za širi program podrške gasnom sektoru Srbije
Telegraf pre 40 minutajoš 12 povezanih
Sofronijević: "Država će nastaviti da traži poseban status za prevoznike u Šengenu, teško je prognozirati"
Telegraf pre 5 minutajoš 13 povezanih