Povezane vesti
"Nije mi bitno da imam 10 stanova, 3 automobila..." Milica Pavlović o novcu, karijeri i jugu Srbije: Uvek će dobiti najbolje…
Kurir 19.12.2025
Milica Pavlović 26. decembra održaće koncert u Nišu što zahteva ogromna finansijska ulaganja. Pevačica naglašava da joj profit nije motivacija jer za nju jug Srbije ima posebno značenje: - Iako sam svesna da nekako novčano nema tu plusa, dala sam sebi… »
Ne treba mi 10 stanova ni 3 automobila: Milici Pavlović novac nije prioritet - Jug Srbije od mene dobija najbolje, ne žalim ni…
Story 19.12.2025
Milica Pavlović 26. decembra održaće koncert u Nišu što zahteva ogromna finansijska ulaganja. Pevačica naglašava da joj profit nije motivacija jer za nju jug Srbije ima posebno značenje: - Iako sam svesna da nekako novčano nema tu plusa, dala sam sebi… »
Vesti dana »
Alpak kapital preuzeo N1, TV Novu, Nova.rs, Radar, Danas: Smenjeni svi direktori
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih
U Evropi nikad više požara: Vatra bez kontrole u Belgiji, gorelo i kod aerodroma u Atini
Nova pre 19 minutajoš 26 povezanih
Ovo su ljudi osumnjičeni za podmetanje čak 10 požara kod Zadra! Policija otkrila nove detalje, sumnja se da su sve unapred isplanirali
Kurir pre 19 minutajoš 24 povezane