Povezane vesti
"Nije mi bitno da imam 10 stanova, 3 automobila..." Milica Pavlović o novcu, karijeri i jugu Srbije: Uvek će dobiti najbolje…
Kurir pre 27 dana
Milica Pavlović 26. decembra održaće koncert u Nišu što zahteva ogromna finansijska ulaganja. Pevačica naglašava da joj profit nije motivacija jer za nju jug Srbije ima posebno značenje: - Iako sam svesna da nekako novčano nema tu plusa, dala sam sebi… »
Ne treba mi 10 stanova ni 3 automobila: Milici Pavlović novac nije prioritet - Jug Srbije od mene dobija najbolje, ne žalim ni…
Story pre 27 dana
Milica Pavlović 26. decembra održaće koncert u Nišu što zahteva ogromna finansijska ulaganja. Pevačica naglašava da joj profit nije motivacija jer za nju jug Srbije ima posebno značenje: - Iako sam svesna da nekako novčano nema tu plusa, dala sam sebi… »
Vesti dana »
Održan pomen povodom godišnjice ubistva Olivera Ivanovića, Brnabić optužuje Prištinu za opstrukciju istrage
Insajder pre 11 minutajoš 23 povezane
Prvi snimci sa mesta nesreće na Milošu Velikom! "Audi" podleteo pod šleper, četiri osobe povređene! (foto, video)
Blic pre 2 minutajoš 21 povezana
Vreme danas: Toplo za ovo doba godine, najviša dnevna temperatura od 2 na severu do 10 stepeni na jugu
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane
Venecuelanska dobitnica Nobelove nagrade za mir predala Trampu njenu medalju
BBC News pre 52 minutajoš 18 povezanih
Sijarto za RTS: Rafinerija u Pančevu je ključna, preko MOL-a će biti integrisana tržišta tri države
N1 Info pre 51 minutajoš 17 povezanih