Povezane vesti
Stara Pazova: Usvojen budžet od 4,96 milijardi, javnost ostala po strani
In medija pre 25 dana
Skupština opštine Stara Pazova usvojila je budžet za 2026. godinu od skoro 5 milijardi dinara, uključujući 30 miliona za vanredne troškove i više od 1,3 milijarde za investicije, dok je odbornica iz redova opozicije Stanislava Gorjanović kritikovala… »
Kulturnom centru Inđija smanjen budžet za 2025: Više od 6,3 miliona dinara ostalo neutrošeno
In medija pre 25 dana
Planirani budžet Kulturnog centra Inđija za 2025. godinu smanjen je za više od 6,3 miliona dinara, dok revizija za prethodnu godinu ukazuje na nepravilnosti u finansijskom poslovanju, uključujući netačno evidentiranje milionskih izdataka za manifestaciju… »
Planirana valjevska kasa od 6,25 milijardi dinara
Politika pre 25 dana
Valjevo – Gradsko veće Valjeva utvrdilo je predlog Odluke o budžetu grada Valjeva za 2026. godinu, kojom su predviđena ukupna javna sredstva u iznosu od 6,25 milijardi dinara, što je za 9,5 odsto više u odnosu na osnovnu odluku o budžetu za 2025. godinu… »
Skupština sledeće nedelje o budžetima i kadrovskim rešenjima
Radio sto plus pre 25 dana
Drugom izmenom budžeta predviđeno da se od poreza prihoduje 2,9 milijarde dinara, među kojima je najviše od poreza na dohodak 1,7 milijardi dinara i poreza na imovinu 732 miliona dinara. Od republičkih transfera očekuje nešto više od 826 miliona dinara… »
Usvojen budžet Sevojna (VIDEO)
Zoom UE pre 25 dana
SEVOJNO – Odbornici Gradske opštine Sevojno usvojili su budžet za sledeću godinu u iznosu od 47,7 miliona dinara. Član Gradskog veća Užica, Miodrag Petković, kaže da je nakon usvajanja budžeta grada u iznosu od 5,6 milijardi dinara, usvojena i Odluka… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 2 satajoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana