Povezane vesti

"Mislila sam da je moj tata najveći klošar na svetu": Ćerka pokojnog muzičara šokirala izjavom

"Mislila sam da je moj tata najveći klošar na svetu": Ćerka pokojnog muzičara šokirala izjavom

Mondo pre 2 dana
Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, Ela Dvornik, na mrežama je jako aktivna, a jednom prilikom je govorila o odrastanju i odnosu sa svojim ocem. Ona je tada istakla da iako joj je otac bio veoma popularan, ona nije odrastala u luksuzu. Ela je tada… »
"Mislila sam da je moj tata najveći klošar na svetu" Ćerka pokojnog pevača nakon mnogo godina otkrila istinu: "Vraćao se kući…

"Mislila sam da je moj tata najveći klošar na svetu" Ćerka pokojnog pevača nakon mnogo godina otkrila istinu: "Vraćao se kući…

Blic pre 2 dana
Nekada je imala finansijske poteškoće sa blokiranim firmama o čemu je govorila Ela sada zarađuje i do 80.000 evra mesečno od društvenih mreža Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, Ela Dvornik, na mrežama je jako aktivna, a jednom prilikom je govorila o… »
"Mislila sam da je moj tata najveći klošar na svetu" Ela Dvornik o skromnom odrastanju i oronulom stanu: Vrata su bila kao…

"Mislila sam da je moj tata najveći klošar na svetu" Ela Dvornik o skromnom odrastanju i oronulom stanu: Vrata su bila kao…

Kurir pre 2 dana
Influencerka Ela Dvornik na svom Tiktoku otkrila je nedavno nekoliko detalja iz svog života i prisetila se odrastanja s pokojnim ocem, muzičarem Dinom Dvornikom. U videu je prikazala i fotografiju koju je objavila njena majka Danijela. Na slici se nalazi… »

Vesti dana »