Povezane vesti
Švercovao opasnu bakteriju! Oglasio se direktor FBI, izneo teške optužbe o kineskom naučniku
Blic pre 25 dana
Napomenuo je važnost stroge primene zakona od strane FBI i CBP Ukazao je na raniji slučaj sličnih aktivnosti trojice kineskih državljana Direktor FBI-ja Keš Patel oglasio se na platformi "X" sa tvrdnjom da je "postdoktorski kineski istraživač u SAD sa… »
Direktor FBI optužio kineskog naučnika: Švercovao opasnu bakteriju u SAD!
Kurir pre 25 dana
Direktor FBI-ja Kaš Patel objavio je da je postdoktorski kineski istraživač u SAD sa vizom optužen za navodno krijumčarenje ešerihije koli (E. coli) u zemlju i davanje lažnih izjava o tome. Patel se oglasio na društvenoj mreži X. "Ovo je još jedan primer… »
Kineski naučnik švercovao ešerihiju u Ameriku? Direktor FBI izneo teške optužbe - "Ovo nećemo tolerisati" (foto)
Večernje novosti pre 25 dana
DIREKTOR FBI-ja Kaš Patel objavio je da je postdoktorski kineski istraživač u SAD sa vizom optužen za navodno krijumčarenje ešerihije koli (E. coli) u zemlju i davanje lažnih izjava o tome. Foto Tanjug/AP Patel se oglasio na društvenoj mreži X. "Ovo je… »
Vesti dana »
Parlamentarni odbor smatra da su Mrdićevi zakonski predlozi u skladu s Ustavom Srbije
Nedeljnik pre 1 satjoš 27 povezanih
Dačić za RTS: Oštećeni građani iz opština u kojima je proglašena vanredna situacija imaju pravo na nadoknadu štete
RTS pre 1 satjoš 50 povezanih
Da li Kragujevčani proslavljaju sprsku Novu godinu i zašto ne?
Glas Šumadije pre 4 satijoš 44 povezane
"Srce mi je puno dok gledam najlepšu trobojku" Vučić čestitao Srpsku Novu godinu iz Abu Dabija (video)
Blic pre 3 satajoš 36 povezanih