Повезане вести

Шверцовао опасну бактерију! Огласио се директор ФБИ, изнео тешке оптужбе о кинеском научнику

Шверцовао опасну бактерију! Огласио се директор ФБИ, изнео тешке оптужбе о кинеском научнику

Блиц пре 4 дана
Напоменуо је важност строге примене закона од стране ФБИ и ЦБП Указао је на ранији случај сличних активности тројице кинеских држављана Директор ФБИ-ја Кеш Пател огласио се на платформи "КС" са тврдњом да је "постдокторски… »
Директор ФБИ оптужио кинеског научника: Шверцовао опасну бактерију у САД!

Директор ФБИ оптужио кинеског научника: Шверцовао опасну бактерију у САД!

Курир пре 4 дана
Директор ФБИ-ја Каш Пател објавио је да је постдокторски кинески истраживач у САД са визом оптужен за наводно кријумчарење ешерихије коли (Е. цоли) у земљу и давање лажних изјава о томе. Пател се огласио на друштвеној мрежи КС… »
Кинески научник шверцовао ешерихију у Америку? Директор ФБИ изнео тешке оптужбе - "Ово нећемо толерисати" (фото)

Кинески научник шверцовао ешерихију у Америку? Директор ФБИ изнео тешке оптужбе - "Ово нећемо толерисати" (фото)

Вечерње новости пре 4 дана
ДИРЕКТОР ФБИ-ја Каш Пател објавио је да је постдокторски кинески истраживач у САД са визом оптужен за наводно кријумчарење ешерихије коли (Е. цоли) у земљу и давање лажних изјава о томе. Фото Тањуг/АП Пател се огласио на… »

Вести дана »