Повезане вести
Шверцовао опасну бактерију! Огласио се директор ФБИ, изнео тешке оптужбе о кинеском научнику
Блиц пре 4 дана
Напоменуо је важност строге примене закона од стране ФБИ и ЦБП Указао је на ранији случај сличних активности тројице кинеских држављана Директор ФБИ-ја Кеш Пател огласио се на платформи "КС" са тврдњом да је "постдокторски… »
Директор ФБИ оптужио кинеског научника: Шверцовао опасну бактерију у САД!
Курир пре 4 дана
Директор ФБИ-ја Каш Пател објавио је да је постдокторски кинески истраживач у САД са визом оптужен за наводно кријумчарење ешерихије коли (Е. цоли) у земљу и давање лажних изјава о томе. Пател се огласио на друштвеној мрежи КС… »
Кинески научник шверцовао ешерихију у Америку? Директор ФБИ изнео тешке оптужбе - "Ово нећемо толерисати" (фото)
Вечерње новости пре 4 дана
ДИРЕКТОР ФБИ-ја Каш Пател објавио је да је постдокторски кинески истраживач у САД са визом оптужен за наводно кријумчарење ешерихије коли (Е. цоли) у земљу и давање лажних изјава о томе. Фото Тањуг/АП Пател се огласио на… »
Вести дана »
„То да је Вучић лажов знали смо одавно, али оваквом кукњавом превазишао је самог себе“
Нова пре 37 минутајош 29 повезаних
Отворена деоница Моравског коридора од Врњачке Бање до Врбе - Најновији рок за цео аутопут септембар 2026.
Екапија пре 17 минутајош 32 повезане
Временска прогноза за четвртак: Облачно и мало хладније, понегде снег
Сербиан Невс Медиа пре 36 минутајош 46 повезаних
Кијев преузео одговорност за напад у Москви: Украјински обавештајци дигли у ваздух два руска полицајца: "Мучили су ратне заробљенике!"
Курир пре 2 минутајош 34 повезане
Крагујевчани ће на седам локација моћи да потпишу захтев за расписивање ванредних парламенизбора
Сербиан Невс Медиа пре 32 минутајош 17 повезаних