Povezane vesti
Anđela Veštica prevarena za 200.000 evra Starleta grca u suzama, ostaće bez krova nad glavom! (video)
Alo pre 2 dana
Tvrdi da joj je oduzet stan! Starleta Anđela Veštica oglasila se na svom Inatagramu, gde je kroz suze otkrila da je prevarena za 200.000 evra. Usnimila kako plače i leži u krevetu i napomenula kako joj je ugroženo zdravlje zbog dvojice ljudi čija imena… »
Starletu prevarili za 200.000 evra U suzama se oglasila iz stana koji hoće da joj uzmu: "Zdravlje mi je ugroženo, jedem jednom…
Blic pre 2 dana
Navodi da joj je zdravlje narušeno usled stresne situacije u kojoj se našla Napominje da je stan već platila, ali se od nje traži ponovno plaćanje cele nekretnine Bivša zadrugarka Anđela Veštica oglasila se na društvenim mrežama uplakana, tvrdeći da je… »
"Ako mi se nešto desi...": Anđela Veštica u suzama, tvrdi da je prevarena za 200.000€: Hoće da joj oduzmu stan
Telegraf pre 2 dana
Starleta Anđela Veštica oglasila se uplakana, uz tvrdnje da je prevarena za 200.000 evra i da joj je oduzet stan. Naime, ona se usnimila kako plače i leži u krevetu, i napomenula kako joj je ugroženo zdravlje zbog dvojice ljudi čija imena nije navela… »
Vesti dana »
(BLOG) „Ili oni ili mi“ protest u Novom Pazaru: Počeo glavni program, verbalno napadnut Fahrudin Kladničanin direktor Akademske inicijative Forum 10 (VIDEO, FOTO)
Danas pre 55 minutajoš 52 povezane
Vučić: Dogovoren nastavak vojno-tehničke i energetske saradnje sa Slovačkom, Pelegrini: Srbija je za Slovačku najbitniji privredni partner u regionu
RTS pre 20 minutajoš 25 povezanih
Početak zime 2025: zimski solsticij, vremenske prilike i najave meteorologa
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 44 povezane
Vučić: Incident u Bačkom Petrovcu nije imao nikakve veze sa srpsko-slovačkim odnosima
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
Dejan Stanković novi trener Crvene zvezde: Poznato kad počinje nova era na Marakani
Mondo pre 35 minutajoš 63 povezane