Povezane vesti
"Sramota je..." Oglasio se bivši trener Karlosa Alkaraza
Kurir 19.12.2025
"Znam da Alkarasov otac veoma ceni Samjuela Lopesa i zna da je profesionalac. Sramota je što morate biti veoma poznati, poput Ferera, Moje, Đokovića ili Nadala, da biste bili Karlosov trener. Ne mislim da je to slučaj", rekao je Kiko Navaro i dodao: "Na… »
Javio se Alkarasov bivši trener: "Sramota je..."
B92 19.12.2025
Kiko Navaro, trener Karlosa Alkarasa do njegove 17. godine, osvrnuo se na raskid saradnje prvog tenisera sveta i Huana Karlosa Ferera. Njih dvojica su prekinuli višegodišnju saradnju, nakon što pregovori o novom ugovoru nisu bili uspešni. Glavni trener… »
Nadal o Alkarasu: "Može mnogo bolje od mene"
B92 19.12.2025
Španski teniski trener Toni Nadal veruje da će Karlos Alkaras naći adekvatnu zamenu za Huana Karlosa Ferera. Alkaras i Ferero su se razišli nakon problema u pregovorima oko novog ugovora. Alkaras je pod Fererom osvojio 24 titule, od čega čak šest Grend… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno, vetrovito i lokalna kiša
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih
Đedović: Očekuje se da će više od 50.000 domaćinstava širom Srbije iskoristiti subvencije
Politika pre 2 satajoš 16 povezanih
NLB Komercijalna banka o hapšenju bivše zaposlene: Svi klijenti u potpunosti obeštećeni
Insajder pre 17 minutajoš 62 povezane
Bačena bomba na kuću Zdravka Čolića u Beogradu, priveden osumnjičeni
BBC News pre 3 satajoš 25 povezanih
Inspekcija povukla 10 tona sira iz mlekare „Kikinda“ zbog lažiranja roka trajanja
Serbian News Media pre 2 satajoš 13 povezanih