Povezane vesti

Sanja Marinković progovorila o novom dečku: "Mnogo volim kad sam zaljubljena"

Sanja Marinković progovorila o novom dečku: "Mnogo volim kad sam zaljubljena"

Mondo pre 1 dan
Voditeljka Sanja Marinković otkrila je da obožava sebe kada se zajubi, ali da se od razvoda nije pojavio pravi. Ona iza sebe ima brak sa Aleksandrom Uhrinom, sa kojim je dobila sina Strahinju, otvoreno je govorila o svom emotivnom statusu i priznala da… »
"Mnogo volim kad sam zaljubljena" Sanja Marinković otkrila kada će pokazati svoju novu ljubav: Ne treba mi alkohol da gasim…

"Mnogo volim kad sam zaljubljena" Sanja Marinković otkrila kada će pokazati svoju novu ljubav: Ne treba mi alkohol da gasim…

Kurir pre 1 dan
Voditeljka koja iza sebe ima brak sa Aleksandrom Uhrinom, sa kojim je dobila sina Strahinju, otvoreno je govorila o svom emotivnom statusu i priznala da trenutno nije zaljubljena, iako ističe da joj je to jedno od najlepših osećanja. Sanja koja je bila u… »
"Kad sam zaljubljena, sve radim sa lakoćom" Sanja Marinković progovorila o novom partneru!

"Kad sam zaljubljena, sve radim sa lakoćom" Sanja Marinković progovorila o novom partneru!

Alo pre 1 dan
Voditeljka je uvek za ljubav, a sad otkrila kako ona stoji po pitanju toga. Voditeljka Sanja Marinković bila je u braku sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila sina Strahinju. Sanja je sada odlučila da otvori karte po pitanju svog ljubavnog života, te… »
"Volim kad sam zaljubljena" Sanja Marinković se razvela, a evo šta priča o emotivnom statusu: "Da ga predstavim i kažem ovo je…

"Volim kad sam zaljubljena" Sanja Marinković se razvela, a evo šta priča o emotivnom statusu: "Da ga predstavim i kažem ovo je…

Blic pre 1 dan
Zajedno sa bivšim suprugom prošla je je kroz tri faze razvoda. Sanja je dugo skrivala krah braka od sina kako bi ga zaštitila. Sanja Marinković iza sebe ima brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila sina Strahinju. Voditeljka je sad progovorila o… »

Vesti dana »