Povezane vesti
Duško Tošić često odlazi kod ove pevačice! Vodi i ćerke sa sobom, ona sve javno priznala
Kurir pre 25 dana
Pevačica Mia Borisavljević otkrila je da fudbaler i bivši muž Jelene Karleuše, Duško Tošić, često dolazi kod nje na treninge. Naime, Mia je gostujući u emisiji Intrigantno, otkrila da je gledala Amidži i da je oduševljena Karleušinim ćerkama koje često… »
Duško Tošić redovno posećuje ovu pevačicu: Progovorila o svemu, spomenula i Jelenu Karleušu
Mondo pre 25 dana
Pevačica Mia Borisavljević otkrila je da fudbaler i bivši muž Jelene Karleuše, Duško Tošić, često dolazi kod nje na treninge. Naime, Mia je gostujući u emisiji Intrigantno, otkrila da je gledala Amidži i da je oduševljena Karleušinim ćerkama koje često… »
Ovo niko nije znao! Duško Tošić redovno ide kod ove naše pevačice, vodi i ćerke, a ona sada u sve umešala Karleušu i razvezala…
Alo pre 25 dana
Pevačica otkrila do sada nepoznate detalje. Pevačica Mia Borisavljević otkrila je da fudbaler i bivši muž Jelene Karleuše, Duško Tošić, često posećuje njen salon kako bi trenirao. Ispričala je da je pratila emisiju Amidži šou i da je oduševljena… »
Duško Tošić često odlazi kod ove pevačice, vodi i ćerke! Sad je sve otkrila, pa pomenula Karleušu: "Kakvu.."
Telegraf pre 25 dana
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 4 satijoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Direktor Foruma: Predsednik SAD Donald Tramp predvodiće veliku američku delegaciju u Davosu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana