Povezane vesti
"Nahvatao je sa drugim muškarcem na delu": Bivši muž Goce Tržan izneo šokantne tvrdnje
Mondo 19.12.2025
Rijaliti učesnik Ivan Marinković nekoliko puta je pred kamerama rijalitija govorio o odnosu sa svojom bivšom suprugom, pevačicom Gocom Tržan, sa kojom ima ćerku. Naime, učesnici "Elite" su za crnim stolom jednom prilikom povelli temu o ljubomori u… »
"Nahvatao sam je s drugim muškarcem na delu" Bivši muž Goce Tržan izneo šok detalje: Kad je ovo uradila u 23 h, znao sam da me…
Kurir 19.12.2025
Rijaliti učesnik Ivan Marinković nekoliko puta je pred kamerama rijalitija govorio o odnosu sa svojom bivšom suprugom, pevačicom Gocom Tržan, sa kojom ima ćerku. Naime, učesnici "Elite" su za crnim stolom jednom prilikom povelli temu o ljubomori u… »
Vesti dana »
Objavljen test iz srpskog jezika: Da li biste položili malu maturu (KVIZ)
N1 Info pre 36 minutajoš 63 povezane
Posle više od 8 sati lokalizovan požar na Novom Beogradu: Drama u tržnom centru trajala od ranih jutarnjih časova: Dva vatrogasca povređena
Blic pre 26 minutajoš 67 povezanih
„Gruba laž“: Rusija demantovala da je gađala kijevski manastir, tvrdi da su ga oštetile protivvazdušne rakete SAD
Danas pre 16 minutajoš 47 povezanih
"Nek vlasti poštuju zakone ili nek kažu da decu treba da držimo u podrumu": Majke dece sa invaliditetom iz Bečeja štrajkuju glađu
Nova pre 4 satijoš 7 povezanih
Odloženo suđenje optuženima za nasilno rušenje ustavnog poretka tokom studentskog protesta 28. juna
Blic pre 1 satjoš 23 povezane