Povezane vesti
"Nahvatao je sa drugim muškarcem na delu": Bivši muž Goce Tržan izneo šokantne tvrdnje
Mondo 19.12.2025
Rijaliti učesnik Ivan Marinković nekoliko puta je pred kamerama rijalitija govorio o odnosu sa svojom bivšom suprugom, pevačicom Gocom Tržan, sa kojom ima ćerku. Naime, učesnici "Elite" su za crnim stolom jednom prilikom povelli temu o ljubomori u… »
"Nahvatao sam je s drugim muškarcem na delu" Bivši muž Goce Tržan izneo šok detalje: Kad je ovo uradila u 23 h, znao sam da me…
Kurir 19.12.2025
Rijaliti učesnik Ivan Marinković nekoliko puta je pred kamerama rijalitija govorio o odnosu sa svojom bivšom suprugom, pevačicom Gocom Tržan, sa kojom ima ćerku. Naime, učesnici "Elite" su za crnim stolom jednom prilikom povelli temu o ljubomori u… »
Vesti dana »
Bundestag glasao protiv slanja raketa "taurus" i "patriot" ; Zelenski: Ukrajina će od SAD dobiti rakete "pac-3"
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih
Počela privatna ceremonija sahrane Hamneija, završavaju se dani žalosti
RTV pre 1 satjoš 42 povezane
"Na teži način smo naučili školu", Miroslav Tanjga posle poraza na startu kvalifikacija u Ligi Evrope: "Ferencvaroš dugo igra Evropu i to iskustvo se vidi na terenu"
Dnevnik pre 1 satjoš 23 povezane
Vlada Srbije od ponedeljka smanjuje akcizu na gorivo za 10 odsto
Euronews pre 4 satijoš 35 povezanih
Nad Iranom seva vatra, moćni PVO brani drevnu Persiju: Gori Bliski istok, pogođen iranski vojni štab?
Večernje novosti pre 1 satjoš 70 povezanih