Povezane vesti
Dostavljači na biciklima sve češći uzrok gradskih udesa: Oglasio se stručnjak, upozorava na ove prekršaje
Mondo pre 25 dana
Sve češći učesnici gradskog saobraćaja su dostavljači hrane na biciklima. Međutim, oni su nažalost i sve češći uzrok incidenata i opasnih situacija. Vožnje po trotoarima, izletanje iz "mrtvog ugla" i prolazak kroz crveno svetlo postali su svakodnevica… »
Dostavljači "izleću iz mrtvog ugla": Zašto vozači na biciklima često krše propise?
Euronews pre 25 dana
Sve češći učesnici gradskog saobraćaja su dostavljači hrane na biciklima. Međutim, oni su nažalost i sve češći uzrok incidenata i opasnih situacija. Vožnje po trotoarima, izletanje iz "mrtvog ugla" i prolazak kroz crveno svetlo postali su svakodnevica… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Spektakl u Beogradu na vodi: Pogledajte kako je izgledao dron šou i vatromet za doček Srpske nove godine (video)
Kurir pre 3 satajoš 6 povezanih
Ledeni talas je na pauzi, a tek sad sledi noćna mora! Sneg se topi, a to znači samo jedno: stiže nam i pojava od koje se ježimo, a tek šta će biti s temperaturom...
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 6 minutajoš 1 povezana