Povezane vesti

VIDEO Vučić uz snimke aviona i tenkova: Srbija na svojoj strani, makar se to ne sviđalo Vašingtonu i Moskvi

VIDEO Vučić uz snimke aviona i tenkova: Srbija na svojoj strani, makar se to ne sviđalo Vašingtonu i Moskvi

Radio 021 pre 2 dana
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da je Srbija na svojoj strani, "ma koliko se to ne sviđalo Vašingtonu i Moskvi". On je to rekao na svom Instagram nalogu. "Srbija je na svojoj strani. Mi nećemo da ratujemo. Mi snažimo svoju vojsku, kupujemo mnogo… »
Vučić uputio poruku Vašingtonu, Briselu i Moskvi: Mi snažimo našu vojsku

Vučić uputio poruku Vašingtonu, Briselu i Moskvi: Mi snažimo našu vojsku

Danas pre 2 dana
Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se putem Instagram naloga i rekao da je Srbija na svojoj strani, „ma koliko se to ne sviđalo Vašingtonu i Moskvi“. „Srbija je na svojoj strani. Mi nećemo da ratujemo. Mi snažimo svoju vojsku, kupujemo mnogo novih… »
Oglasio se Vučić: Srbija je na svojoj strani, ma koliko se to ne sviđalo Vašingtonu, Briselu, Moskvi, bilo kome (video)

Oglasio se Vučić: Srbija je na svojoj strani, ma koliko se to ne sviđalo Vašingtonu, Briselu, Moskvi, bilo kome (video)

Blic pre 2 dana
Vučić je naglasio je da je Srbija na svojoj strani, bez obzira na stav drugih država Istakao je da Srbija jača svoju vojsku radi odvraćanja potencijalnih pretnji Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se putem zvaničnog Instagram naloga i poslao… »
Vučić oštro poručuje: "Srbija je na svojoj strani, ma koliko se to ne sviđalo Zapadu i Moskvi"

Vučić oštro poručuje: "Srbija je na svojoj strani, ma koliko se to ne sviđalo Zapadu i Moskvi"

Mondo pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se putem zvaničnog Instagram profila i poslao snažnu poruku građanima. "Srbija je na svojoj strani. Ma koliko se to ne sviđalo Vašingtonu, Briselu, Moskvi, bilo kome, Srbija je na svojoj strani. Mi nećemo da… »

Vesti dana »