Povezane vesti

Umesto o ekonomiji, Tramp na mitingu pričao o Melanijinom donjem vešu i svojim problemima: "Neurotičan sam"

Umesto o ekonomiji, Tramp na mitingu pričao o Melanijinom donjem vešu i svojim problemima: "Neurotičan sam"

B92 pre 7 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp boravio je u Severnoj Karolini, gde je održao govor o ekonomiji, ali i o ličnim temama. Te teme uključivale su i način na koji njegova supruga Melanija organizuje fioku za donji veš, izbor nameštaja i… »
"FBI je napravio haos s Melanijinim donjim vešom." Ljudi ne mogu da veruju šta je Tramp izjavio na preizbornom skupu: "Ona ih…

"FBI je napravio haos s Melanijinim donjim vešom." Ljudi ne mogu da veruju šta je Tramp izjavio na preizbornom skupu: "Ona ih…

Kurir pre 11 sati
Donald Tramp ponovo je izazvao zgražavanje dela javnosti nakon neobičnog i nimalo suzdržanog istupa na predizbornom skupu u Severnoj Karolini, gde je u kritici FBI-ja otišao toliko daleko da je govorio o donjem vešu svoje supruge Melanije. Na skupu… »
Tramp u govoru pričao o neurozama i fioci za Melanijin donji veš: "Mislim da ga pegla peglom na paru"

Tramp u govoru pričao o neurozama i fioci za Melanijin donji veš: "Mislim da ga pegla peglom na paru"

Blic pre 13 sati
U govoru je pomenuo rezidenciju Mar-a-Lago i pretragu FBI-ja koja je uključivala lične predmete njegove supruge Spomenuo je svoja lična zapažanja o neurozama i estetskim preferencijama Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp boravio je u… »
CNN: Tramp u govoru pričao o neurozama i fioci za donji veš svoje supruge

CNN: Tramp u govoru pričao o neurozama i fioci za donji veš svoje supruge

Telegraf pre 16 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp boravio je u Severnoj Karolini, gde je održao govor o ekonomiji, ali i o ličnim temama, uključujući način na koji njegova supruga Melanija organizuje fioku za donji veš, izbor nameštaja i sopstvene… »
"Mislim da sam vrlo neurotičan" Tramp šokirao govorom, spominjao i donji veš supruge Melanije

"Mislim da sam vrlo neurotičan" Tramp šokirao govorom, spominjao i donji veš supruge Melanije

Večernje novosti pre 17 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp boravio je u Severnoj Karolini, gde je održao govor o ekonomiji, ali i o ličnim temama, uključujući način na koji njegova supruga Melanija organizuje fioku za donji veš, izbor nameštaja i sopstvene… »

Vesti dana »