Povezane vesti
Dopisnik BBC-a: Putinov odgovor na moje pitanje o ratu - maslinova grančica Evropi?
RTV pre 15 sati
MOSKVA - Dopisnik BBC-a iz Moskve Stiv Rozenberg rekao je danas da je odgovor predsednika Rusije Vladimira Putina na njegovo pitanje tokom redovnog godišnjeg obraćanja u Moskvi moguće protumačiti kao ponuđenu maslinovu grančicu, simbol mira. "Moje… »
Dopisnik BBC: Putinov odgovor na moje pitanje o ratu - maslinova grančica Evropi?
Telegraf pre 15 sati
Dopisnik BBC iz Moskve Stiv Rozenberg rekao je danas da je odgovor predsednika Rusije Vladimira Putina na njegovo pitanje tokom redovnog godišnjeg obraćanja u Moskvi moguće protumačiti kao ponuđenu maslinovu grančicu, simbol mira. - Moje pitanje je o… »
Vesti dana »
"Drago mi je što je bio malo nabrijan": Jokić se zahvalio treneru, pa rekao da ga čarke Durenta ne dotiču
Telegraf pre 45 minutajoš 8 povezanih
Umro poznati makedonski glumac Laze Manaskov. Napustio nas u 67. godini: Publika će ga pamtiti po brojnim ulogama u filmovima
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Dva bivša muža, jedna osumnjičena: Jezivo pitanje otkrilo mračnu istinu, a onda je klupko je počelo da se odmotava
Blic pre 3 satajoš 2 povezane