Povezane vesti
Nisam stigla da mu kažem sve! Sanja Vučić kroz suze o ocu sa kojim godinama nije govorila
Story pre 5 sati
Nekadašnja članica grupe "Hurricane", Sanja Vučić, otvorila je dušu o bolnom porodičnom gubitku i složenom odnosu koji je imala sa ocem, koji je preminuo pre četiri godine. Pevačica je priznala da bol tinja već dugo, a suze u emisiji nije mogla da… »
"Umro je, a nisam stigla da mu kažem šta mislim" Pevačica je samo jednom govorila o smrti oca: "Nije bio tu, majka mi je dala…
Alo pre 12 sati
Sanja Vučić o smrti oca. Pevačica Sanja Vučić otkrila je u kakvom je odnosu bila sa ocem, ali i kako se nosi sa njegovom smrću do koje je došlo pre četiri godine. - Svakako da sam svog oca nekako i kroz godine odbolovala, zato što mi nismo razgovarali… »
Sanja Vučić: Sa ocem nisam imala kontakt, umro je pre tri godine
Svet & Skandal pre 15 sati
Sanja Vučić uglavnom deluje kao neko ko je uvek vedar i nasmejan, ali sa sobom nosi bol o kojoj retro govori, ali za SCANDAL! je ipak rekla neki deo. Sanja nije imala kontakt sa ocem, a on je nažalost preminuo pre par godina. – To je prosto deo moje… »
Vesti dana »
Svet bruji o reakciji trenera Denvera zbog Jokića: Šta, dođavola, nije u redu sa tobom?
Kurir pre 7 minutajoš 6 povezanih
Dva bivša muža, jedna osumnjičena: Jezivo pitanje otkrilo mračnu istinu, a onda je klupko je počelo da se odmotava
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Forbs: Akcije Maska porasle za 4 dana, bogatstvo procenjeno na 749 miliona dolara
Politika pre 48 minutajoš 2 povezane