Повезане вести
Нисам стигла да му кажем све! Сања Вучић кроз сузе о оцу са којим годинама није говорила
Стори 20.12.2025
Некадашња чланица групе "Хуррицане", Сања Вучић, отворила је душу о болном породичном губитку и сложеном односу који је имала са оцем, који је преминуо пре четири године. Певачица је признала да бол тиња већ дуго, а сузе у… »
"Умро је, а нисам стигла да му кажем шта мислим" Певачица је само једном говорила о смрти оца: "Није био ту, мајка ми је дала…
Ало 20.12.2025
Сања Вучић о смрти оца. Певачица Сања Вучић открила је у каквом је односу била са оцем, али и како се носи са његовом смрћу до које је дошло пре четири године. - Свакако да сам свог оца некако и кроз године одболовала, зато… »
Сања Вучић: Са оцем нисам имала контакт, умро је пре три године
Свет & Скандал 20.12.2025
Сања Вучић углавном делује као неко ко је увек ведар и насмејан, али са собом носи бол о којој ретро говори, али за СЦАНДАЛ! је ипак рекла неки део. Сања није имала контакт са оцем, а он је нажалост преминуо пре пар година. –… »
Вести дана »
Виши суд одредио притвор војном аналитичару Радићу и затражио расписивање потернице
Бета пре 1 сатјош 36 повезаних
Миливојевић: Вучићев позив на дијалог лажан, покушава да ослаби студентску листу
Н1 Инфо пре 1 сатјош 26 повезаних
Тужилаштво тражи притвор за осумњичене да су претукли адвоката и још једног младића на Новом Београду
Телеграф пре 53 минутајош 72 повезане