Povezane vesti
Pavlović odbacio navode opozicije: Ne odlazim iz Niša, rejting SNS-a nije u padu
Glas juga pre 1 dan
Pavlović je istakao da najčešći i najjači napadi u poslednje vreme dolaze od dr Dragana Milića, lidera istoimene grupe građana i Pokreta za decentralizaciju (PODES). „Ne postoji nikakav politički program PODES-a. U tom nedostatku programa, oni se bave… »
Grad Niš formira komisiju za borbu protiv aerozagađenja: Činiće je stručni ljudi, a grad spreman da finansira mere
Glas juga pre 1 dan
Komisiju će činiti predstavnici Instituta za javno zdravlje, Fakulteta zaštite na radu, Medicinskog fakulteta, ekološke inspekcije i Uprave za zaštitu životne sredine. „Mnogo očekujemo od komisije koja će biti formirana u ponedeljak. U njenom radu… »
Pavlović o navodima Milića da mu se nudi ministarsko mesto: Neistine. On bi da bude ministar zdravlja
Gradski portal 018 pre 1 dan
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović na današnjoj konferenciji govorio je pre svega o zagađenju vazduha, koju je sazvao povodom, kako kaže, neistina koje iznose predstavnici opozicije. Tom prilikom govorio je i o drugim navodima opozicije, pre svega o… »
Grad Niš formira Komisiju za borbu protiv zagađenja vazduha
Gradski portal 018 pre 1 dan
Komisija, koja će se baviti smanjenjem aerozagađenja u gradu, biće oformljena u ponedeljak. Članovi Komisije napraviće plan mera za smanjenje emitovanja štetnih materija u vazduhu. Komisiju će činiti predstavnici Instituta za javno zdravlje, Fakulteta… »
Pavlović: Nije mi ponuđeno ministarsko mesto, ne odlazim iz grada
Niške vesti pre 1 dan
„Izmislio je to, ne znam zbog čega. Ja takve razgovore ni sa kim nisam vodio. Uopšte mi nije jasno zbog čega takve neistine. To nije politička borba, to je politikanstvo jer se radi o neistini. Moj tim i ja smo započeli projekte u gradu i dok ih ne… »
Niš formira komisiju zbog zagađenja vazduha
Jugmedia pre 2 dana
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je danas da će u ponedeljak 22. decembra biti održan prvi sastanak komisije koja će se baviti zagađenjem vazduha na području grada. On je na konferenciji za novinre kazao da će komisiju činiti stručnjaci za… »
Niš formira komisiju zbog zagađenja vazduha, prva sednica u ponedeljak
Newsmax Balkans pre 2 dana
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je da će u ponedeljak, 22. decembra, biti održan prvi sastanak komisije koja će se baviti zagađenjem vazduha u Nišu, a koju će činiti stručnjaci za tu oblast iz različitih institucija. "Plan mera za smanjenje… »
Serbian News Media pre 2 dana
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je danas da će u ponedeljak 22. decembra biti održan prvi sastanak komisije koja će se baviti zagađenjem vazduha na području grada. On je na konferenciji za novinre kazao da će komisiju činiti stručnjaci za… »
Gradonačelnik Niša: Postoji zagađenje vazduha i ne napuštam grad da bih bio ministar
Južne vesti pre 2 dana
Na konferenciji za medije, koja je jutros održana u Gradskoj kući u Nišu, gradonačelnik Dragoslav Pavlović rekao je da „aero-zagađenje postoji i neće bežati od toga“, a rešenje toga će biti jedna od najvažnijih tema u našem gradu. Pavlović je dodao i da… »
Gradonačelnik: Komisija će se baviti zagađenjem vazduha, zaseda već u ponedeljak
Niške vesti pre 2 dana
Prema Pavlovićem rečima zadatak komisije biće da formira „plan izvora zagađenja i plan mera za smanjenje zagađenja“. „Plan mera za smanjenje zagađenja ne odnosi se samo na filtere koji bi bili postavljani na individualna ložišta u gradu već i na neke… »
Novi magazin pre 2 dana
Vesti dana »
Sutra u Novom Sadu vedrije, u sredu kiša, u četvrtak susnežica, u petak minus
Radio 021 pre 4 satijoš 25 povezanih
Opozicija kritikuje predlog budžeta Beograda za 2026, vlast hvali projekte
Beta pre 1 satjoš 53 povezane
Velika promena u državnim preduzećima: "Srbijavode", "Pošta Srbije" i "Putevi Srbije" prelaze u d.o.o.
Blic pre 28 minutajoš 22 povezane
Peter Pelegrini: „Incidenti na protestu u Bačkom Petrovcu preuveličani, ne utiču na odnose sa Srbijom“
Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana
Svetislav Pešić ponovo na klupi Bajerna: Povratak u Minhen posle 5 godina
Nedeljnik pre 38 minutajoš 27 povezanih