Povezane vesti
Pavlović odbacio navode opozicije: Ne odlazim iz Niša, rejting SNS-a nije u padu
Glas juga pre 22 dana
Pavlović je istakao da najčešći i najjači napadi u poslednje vreme dolaze od dr Dragana Milića, lidera istoimene grupe građana i Pokreta za decentralizaciju (PODES). „Ne postoji nikakav politički program PODES-a. U tom nedostatku programa, oni se bave… »
Grad Niš formira komisiju za borbu protiv aerozagađenja: Činiće je stručni ljudi, a grad spreman da finansira mere
Glas juga pre 22 dana
Komisiju će činiti predstavnici Instituta za javno zdravlje, Fakulteta zaštite na radu, Medicinskog fakulteta, ekološke inspekcije i Uprave za zaštitu životne sredine. „Mnogo očekujemo od komisije koja će biti formirana u ponedeljak. U njenom radu… »
Pavlović o navodima Milića da mu se nudi ministarsko mesto: Neistine. On bi da bude ministar zdravlja
Gradski portal 018 pre 22 dana
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović na današnjoj konferenciji govorio je pre svega o zagađenju vazduha, koju je sazvao povodom, kako kaže, neistina koje iznose predstavnici opozicije. Tom prilikom govorio je i o drugim navodima opozicije, pre svega o… »
Grad Niš formira Komisiju za borbu protiv zagađenja vazduha
Gradski portal 018 pre 22 dana
Komisija, koja će se baviti smanjenjem aerozagađenja u gradu, biće oformljena u ponedeljak. Članovi Komisije napraviće plan mera za smanjenje emitovanja štetnih materija u vazduhu. Komisiju će činiti predstavnici Instituta za javno zdravlje, Fakulteta… »
Pavlović: Nije mi ponuđeno ministarsko mesto, ne odlazim iz grada
Niške vesti pre 22 dana
„Izmislio je to, ne znam zbog čega. Ja takve razgovore ni sa kim nisam vodio. Uopšte mi nije jasno zbog čega takve neistine. To nije politička borba, to je politikanstvo jer se radi o neistini. Moj tim i ja smo započeli projekte u gradu i dok ih ne… »
Niš formira komisiju zbog zagađenja vazduha
Jugmedia pre 22 dana
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je danas da će u ponedeljak 22. decembra biti održan prvi sastanak komisije koja će se baviti zagađenjem vazduha na području grada. On je na konferenciji za novinre kazao da će komisiju činiti stručnjaci za… »
Niš formira komisiju zbog zagađenja vazduha, prva sednica u ponedeljak
Newsmax Balkans pre 22 dana
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je da će u ponedeljak, 22. decembra, biti održan prvi sastanak komisije koja će se baviti zagađenjem vazduha u Nišu, a koju će činiti stručnjaci za tu oblast iz različitih institucija. "Plan mera za smanjenje… »
Serbian News Media pre 22 dana
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je danas da će u ponedeljak 22. decembra biti održan prvi sastanak komisije koja će se baviti zagađenjem vazduha na području grada. On je na konferenciji za novinre kazao da će komisiju činiti stručnjaci za… »
Gradonačelnik Niša: Postoji zagađenje vazduha i ne napuštam grad da bih bio ministar
Južne vesti pre 22 dana
Na konferenciji za medije, koja je jutros održana u Gradskoj kući u Nišu, gradonačelnik Dragoslav Pavlović rekao je da „aero-zagađenje postoji i neće bežati od toga“, a rešenje toga će biti jedna od najvažnijih tema u našem gradu. Pavlović je dodao i da… »
Gradonačelnik: Komisija će se baviti zagađenjem vazduha, zaseda već u ponedeljak
Niške vesti pre 22 dana
Prema Pavlovićem rečima zadatak komisije biće da formira „plan izvora zagađenja i plan mera za smanjenje zagađenja“. „Plan mera za smanjenje zagađenja ne odnosi se samo na filtere koji bi bili postavljani na individualna ložišta u gradu već i na neke… »
Novi magazin pre 22 dana
Vesti dana »
Bez struje više od 6.000 domaćinstava, premijer Macut obilazi ugrožena područja
RTS pre 0 minutajoš 53 povezane
Međedović izborio plasman u glavni žreb turnira u Oklandu
Sandžak haber pre 55 minutajoš 25 povezanih
Vučić razgovarao sa rukovodstvom mađarskog MOL-a o mogućnosti kupovine NIS-a
Euronews pre 35 minutajoš 13 povezanih