Povezane vesti

Skandalozne fotografije nastranog Bila Klintona digle Ameriku na noge! Portparol: "Koriste ga kao žrtvenog jarca" (foto)

Skandalozne fotografije nastranog Bila Klintona digle Ameriku na noge! Portparol: "Koriste ga kao žrtvenog jarca" (foto)

Kurir pre 3 dana
Portparol Bila Klintona (na gornjoj fotografiji u plavoj haljini i ženskim cipelama) optužio je Belu kuću da ga koristi kao žrtvenog jarca, pošto su fotografije bivšeg predsednika sa osuđivanim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom i Gislen Maksvel… »
Fotografije nastranog Bila Klintona sa Epstinom: Amerika u šoku, žestoke optužbe na račun Bele kuće (Foto)

Fotografije nastranog Bila Klintona sa Epstinom: Amerika u šoku, žestoke optužbe na račun Bele kuće (Foto)

Mondo pre 3 dana
Portparol Bila Klintona optužio je Belu kuću da ga koristi kao žrtvenog jarca, pošto su fotografije bivšeg predsednika sa osuđivanim se**ualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom i Gislen Maksvel objavljene. "Bela kuća nije mesecima skrivala ove fajlove da… »
Bil Klinton se oglasio nakon objave "škakljivih" fotografija iz Epstajnovih dokumenata

Bil Klinton se oglasio nakon objave "škakljivih" fotografija iz Epstajnovih dokumenata

Telegraf pre 3 dana
Portparol Bila Klintona optužio je kasno u petak Belu kuću da ga koristi kao žrtvenog jarca, nakon što su u okviru objave državnih dokumenata po nalogu Kongresa uključene fotografije bivšeg predsednika sa seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom i… »
"Ja sam žrtveni jarac": Klinton opleo po Beloj kući zbog kontroverznih fotografija

"Ja sam žrtveni jarac": Klinton opleo po Beloj kući zbog kontroverznih fotografija

Večernje novosti pre 3 dana
PORTOAROL bivšeg američkog predsednika Bila Klintona optužio je danas Belu kuću da ga koristi kao žrtvenog jarca, nakon što su njegove fotografije sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom i Gislejn Maksvel, kao i sa mladom ženom u bazenu… »
Klinton optužio Belu kuću da ga koristi kao žrtvenog jarca zbog Epstinovih dosijea

Klinton optužio Belu kuću da ga koristi kao žrtvenog jarca zbog Epstinovih dosijea

Newsmax Balkans pre 3 dana
Portparol bivšeg američkog predsednika Bila Klintona optužio je Belu kuću da ga koristi kao žrtvenog jarca, nakon što su objavljene njegove fotografije sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, Gislejn Maksvel i ženom čije su crte lica… »
Klintonove skandalozne fotografije digle Ameriku na noge; Njegov portparol: "Koriste ga kao žrtvenog jarca"

Klintonove skandalozne fotografije digle Ameriku na noge; Njegov portparol: "Koriste ga kao žrtvenog jarca"

B92 pre 3 dana
Portparol Bila Klintona optužio je Belu kuću da ga koristi kao žrtvenog jarca, nakon što su fotografije bivšeg predsednika sa osuđivanim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom i Gislen Maksvel objavljene. "Bela kuća nije mesecima skrivala ove… »
Oglasio se portparol Klintona: Optužio Belu kuću da ga koristi kao žrtvenog jarca zbog Epstinovih dosijea

Oglasio se portparol Klintona: Optužio Belu kuću da ga koristi kao žrtvenog jarca zbog Epstinovih dosijea

Euronews pre 3 dana
Portparol bivšeg američkog predsednika Bila Klintona optužio je Belu kuću da ga koristi kao žrtvenog jarca, nakon što su njegove fotografije sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom i Gislejn Maksvel, kao i sa mladom ženom u bazenu… »

Politika pre 3 dana
Nakon objavljivanja fotografija sa Džefrijem Epstinom i Gislejn Maksvel, Klintonov tim tvrdi da se bivši predsednik neopravdano uvlači u aferu, uoči njegovog i Hilarinog svedočenja pred Kongresom. Portparol bivšeg američkog predsednika Bila Klintona… »
"Ja sam žrtveni jarac" Oglasio se Klinton nakon objavljivanja skandaloznih Epstajn dosijea, uperio prst u Belu kuću: "Štitite…

"Ja sam žrtveni jarac" Oglasio se Klinton nakon objavljivanja skandaloznih Epstajn dosijea, uperio prst u Belu kuću: "Štitite…

Blic pre 3 dana
Bil i Hilari Klinton biće ispitivani o svojim vezama s Epstajnom u januaru od strane nadzornog odbora Klinton je porekao bilo kakvu umešanost sa Epstajnom nakon 2005. godine Portparol bivšeg američkog predsednika Bila Klintona optužio je danas Belu kuću… »

Vesti dana »