Povezane vesti
"Emotivni partneri smo godinama, ali to nismo znali": Mina Lazarević u prvom intervju sa novim dečkom, Vladimir otkrio: "Ona…
Blic pre 20 sati
Mina Lazarević i njen emotivni partner Vladimir Posavec Tušek igraju zajedno na predstavi “Ljubav iza kulisa”, a sa nama su podelili utiske sa scene, ali i otkrili kako to funkcionišu emotivni partneri kada je posao u pitanju. Mina Lazarević i Vladimir… »
Mina Lazarević više ne skriva ljubav sa kolegom: Zajedno igraju u predstavi, a sada su otkrili detalje iz svog odnosa
Kurir pre 20 sati
Mina Lazarević i Vladimir Posavec Tušek nedavno su javno otkrili da su u emotivnoj vezi, a publici je posebno ovaj par interesantan jer zajedno deli i scenu u predstavi "“Ljubav iza kulisa”. "Meni je ovo prvo iskustvo, ne znam za Minu, ali ja sam prvi… »
"Ona nema pardona, gleda samo sebe": Progovorio novi dečko Mine Lazarević, krili vezu mesecima
Mondo pre 21 sat
Glumica Mina Lazarević (50) već neko vreme uživa u ljubavi sa kolegom, poznatim glumcem Vladimirom Posavcem Tušekom (51). Sada je glumački par, u svom prvom zajedničkom intervjuu, otkrio kako izgleda sam proces stvaranja predstava kada su zajedno. "Mi… »
Vesti dana »
(BLOG) „Ili oni ili mi“: Studenti blokirali magistralu i ključne saobraćajnice u Novom Pazaru (VIDEO)
Danas pre 57 minutajoš 49 povezanih
Počinje zima! Sledi preokret vremena: Evo kada stižu kiša i sneg, ovi predeli Srbije biće prvi na udaru
Telegraf pre 2 satajoš 42 povezane
Sastankom sa Vučićem slovački predsednik Pelegrini počeo posetu Srbiji
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Nemanja Radonjić se oglasio zbog Vladana Milojevića: Kratkom porukom rekao sve o bivšem treneru
Mondo pre 1 satjoš 51 povezana
U Kosjeriću je noćas grupa od 50 građana napala predsednika opštine Žarka Đokića i njegovog sina
Glas Zapadne Srbije pre 5 satijoš 21 povezana