Povezane vesti
Zelenski: Samo Amerika može da ubedi Rusiju da zaustavi rat
Kurir pre 18 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da samo Sjedinjene Američke Države mogu da ubede Rusiju da zaustavi rat u Ukrajini, u vreme kada su predstavnici Kijeva i Moskve u Majamiju na novoj rundi pregovora. „Mislim da Sjedinjene Države i… »
"Mislim da Tramp ima tu moć": Zelenski izjavio da jedino SAD mogu da ubede Rusiju da zaustavi rat u Ukrajini
Mondo pre 21 sat
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ocenio je danas da samo Sjedinjene Države mogu ubediti Rusiju da zaustavi rat u Ukrajini, dok se u Majamiju održava novi krug pregovora između Kijeva i Moskve. "Mislim da Sjedinjene Države i predsednik Tramp imaju… »
Samo SAD mogu da ubede Rusiju da okonča rat u Ukrajini
Politika pre 21 sat
"Mislim da SAD i predsednik Donald Tramp imaju tu moć”. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ocenio je večeras da samo SAD mogu da ubede Rusiju da okonča rat u Ukrajini, u momentu kada su izaslanici iz Kijeva i Moskve otputovali u Majami na dalje… »
Zelenski: Samo SAD mogu da ubede Rusiju da okonča rat u Ukrajini
Beta pre 22 sata
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ocenio je večeras da samo SAD mogu da ubede Rusiju da okonča rat u Ukrajini, u momentu kada su izaslanici iz Kijeva i Moskve otputovali u Majami na dalje pregovore, preneo je pariski list Mond (Le Monde) na svom… »
Zelenski: Samo SAD mogu da ubede Rusiju da okonča rat u Ukrajini
Radio sto plus pre 22 sata
“Mislim da SAD i predsednik Donald Tramp (Trump) imaju tu moć. I mislim da ne bi trebalo da tražimo rešenja, osim od SAD. Bilo koja druga opcija izaziva sumnje u mogućnost postizanja mira”, rekao je Zelenski odgovarajući na pitanja novinara. Prema… »
Vesti dana »
(BLOG) „Ili oni ili mi“ protest u Novom Pazaru: Počeo glavni program, verbalno napadnut Fahrudin Kladničanin direktor Akademske inicijative Forum 10 (VIDEO, FOTO)
Danas pre 7 minutajoš 50 povezanih
Vučić sa Pelegrinijem: Dogovoren nastavak vojno-tehničke saradnje sa Slovačkom, kao i u energetici
RTV pre 1 satjoš 24 povezane
Početak zime 2025: zimski solsticij, vremenske prilike i najave meteorologa
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 44 povezane
Crvena zvezda dobija novog trenera: Milojević otišao, naslednik (ponovo) Dejan Stanković?
BBC News pre 57 minutajoš 55 povezanih
Vučić: Srbija će slati ljude u Slovačku da se edukuju za primenu nuklearne energije
Nedeljnik pre 26 minutajoš 15 povezanih