Povezane vesti

Skandal u Eliti! Učesnik progovorio o aferi svog oca i Maje Marinković: "Znam sve!", oglasio se i on

Skandal u Eliti! Učesnik progovorio o aferi svog oca i Maje Marinković: "Znam sve!", oglasio se i on

Telegraf pre 3 sata
Učesnici rijalitija "Elite 9" ostali su u šoku kada je Dača Virijević optužio Maju Marinković da je bila intimna sa njegovim ocem, Srđanom Virijevićem Brazilcem. Nakon što je Maja demantovala tvrdnje i rekla da Srđana ni ne poznaje, oglasio se i sam… »
Otkrivena još jedna afera Maje Marinković: Bila u šemi sa bogatim i zauzetim ocem učesnika Elite 9

Otkrivena još jedna afera Maje Marinković: Bila u šemi sa bogatim i zauzetim ocem učesnika Elite 9

Mondo pre 5 sati
Tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" u rijalitiju Elita 9 došlo je do ozbiljnog sukoba između Maje Marinković i Danila Dače Virijevića, koji je vrlo brzo prerastao u burnu svađu, a potom i fizički sukob. Dača je tokom rasprave izneo tvrdnje da je… »
Otkrivena još jedna afera Maje Marinković: Vešto krila da je bila sa bogatim i zauzetim ocem učesnika Elite!

Otkrivena još jedna afera Maje Marinković: Vešto krila da je bila sa bogatim i zauzetim ocem učesnika Elite!

Alo pre 9 sati
Evo ko je u pitanju! Tokom sinoćnje emisije ''Pitanja novinara'' u rijaliti programu Elita, došlo je do žestokog sukoba između Maje Marinković i Danila Dače Virijevića. Dačo je tom prilikom otkrio da je Maja imala nešto sa njegovim ocem, Srđanom… »

Vesti dana »